Takip Et

SON DAKİKA

Muharrem Pehlivanoğlu Efeler'de ilk mağazasını açtı

15 Kasım 2016, Salı 11:06

     


Pehlivanoğlu mağazalar zincirinin kurucu ortaklarından Muharrem Pehlivanoğlu'nun 53. şubesi, Efeler Kurtuluş Mahallesi’nde açıldı. Efeler'de ilk mağazasını açan Muharrem Pehlivanoğlu, 10 gün sonra Efeler’de ikinci mağazayı açacaklarının müjdesini verdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Pehlivanoğlu mağazalar zincirinin kurucu ortaklarından Muharrem Pehlivanoğlu Efeler’de ilk mağazasını açtı. Kurtuluş Mahallesi’nde gerçekleşen açılışa birçok vatandaş katıldı. Lokma ve çeşitli ürünlerin ikram edildiği açılışta sergilenen Karadeniz yöresine ait oyunlar ilgiyle izlendi.

Açılışta konuşan Muharrem Pehlivanoğlu, “53.şubemizi Aydın’da açtık. Sizin için çok güzel bir mağaza yaptık, aradığınız her şeyi burada bulabilirsiniz. 10 gün sonra Efeler’de belediye binasının yanına ikinci bir mağaza açacağız. Diğer illerde de mağaza açmaya devam edeceğiz. Burada 12 Aydınlı çalışıyor, diğer mağazamızda da 12 kişi çalışacak” dedi.

Pehlivanoğlu’nun et ve şarküteri reyonlarının fark yarattığını söyleyen Muharrem Pehlivanoğlu, “Bizi rakiplerimizden farklı kılan unsurların başında et ve şarküteri reyonlarımız geliyor. Süpermarketlerimizde ürün yelpazesi anlamında çeşitliği koruyoruz, lider markalı ürünleri en uygun fiyatlar ve sürekli cazip kampanyalar ile müşterilerimizle buluşturuyoruz. Açılımıza katılan herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu. (ÖZGE SÖNMEZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler