Takip Et

SON DAKİKA

14 Şubat Sevgililer Günü'nde 14 çift evlendi

14 Şubat 2018, Çarşamba 20:45

     


Efeler’de 14 çift, 14 Şubat Sevgililer Günü'nü özel ve unutulmaz kılmak için nikah masasına oturarak “evet” dedi. Aylar öncesinden 14 Şubat için nikah günü alan çiftlerden Gülbahar Meras (26) - Mehmet Akın (28) çifti bu özel günde dünya evine giren ilk çift oldu. Aynı mahalleden çocukluk arkadaşı olup, 2 yıl önce birbirlerine gönüllerini kaptıran çift, 14 Şubat Sevgililer gününde evlenmek için nikah masasına oturduklarını söyledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Efeler Belediyesi Çeştepe Kültür Merkezi Nikah Salonu, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde 14 çiftin nikahına şahitlik etti. 14 Şubat Sevgililer Günü'nde nikah günlerinin özel olmasını isteyen çiftler, Efeler Belediyesi Evlendirme Dairesi'ne başvurdu. 14 Şubat'ta nikah masasına oturan çiftler, unutulmaz bir tarih olması için bugünü beklediklerini ifade etti. Nikahları kıyılan çiftlerin nikah cüzdanları ise gelinlere teslim edildi.

NİKAH MASASINA İLK OTURAN ÇİFT OLDU

Nikah Memuru Kenan Hıdıroğlu’nun kıydığı nikah masasına ilk oturan çift Gülbahar Meras, Mehmet Akın çifti oldu. Mehmet Akın, bir ömür mutluluğa çocukluk arkadaşı Gülbahar ile birlikte “evet” dedi. Nikah şahitliğini Sinem Ünlü ve Çağlar Şahin’in yaptığı çift, özel ve unutulmaz kılması adına bu özel günde evlenmenin en büyük hayalleri olduğunu ve hayallerini gerçekleştirmiş olmaktan da ayrıca mutlu olduklarını söyledi.

ÇAĞATAY GÜLAŞTI NİKAH ŞAHİDİ OLDU

14 Şubat’ın ikinci çifti ise İnci Çoban (23) ile Cem Göçtü (43) çifti oldu. Geçen yıl 19 Mayıs'ta tanışıp birbirlerine gönüllerini kaptıran çiftin nikah şahitliğini AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı ve Murat Aydın yaptı. Nikah memuru Kenan Hıdıroğlu’nın kıydığı nikahla 14 Şubat’ta bir ömür mutluluğa evet diyen çiftin Ağustos ayında dünya evine girmeye hazırlandığı öğrenildi.

Havanın yağmurlu olması nedeniyle şemsiyeleri ile nikah salonuna gelen çiftler, bu mutlu günü rengarenk şemsiyeleriyle fotoğraflayarak ölümsüzleştirdi. (GÜLAY ÖZTEKİN)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler