Takip Et

SON DAKİKA

Aydınlı Ömercan’ın ilk klibi yayınlandı

13 Kasım 2016, Pazar 10:24

     


Aydın’da yaşayan genç şarkıcı Ömercan Cirit’in iki hafta önce çıkardığı “Üzüntü Faslı” isimli şarkısı ve klibi dinleyicilerle buluştu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

“Üzüntü Faslı” isimli şarkısıyla çıkış yapan Ömercan Cirit’in ilk single ve klibi yayınlandı. Aydın Lisesi mezunu olan ve çocukluğundan bu yana müziğe ilgi duyduğunu belirten Cirit, çalışmaları iki yıl süren şarkısının söz ve müziğinin kendisine ait olduğunu söyledi. Yaşanan ve biten eski bir aşkın hikayesini anlatan şarkının klibi, dinleyiciler tarafından beğenildi.

“HAZIRDA 30 ŞARKIM VAR”

Üniversiteden sonra çalışmalarını artırdığını ve çıkış parçasına karar verdiğini söyleyen Cirit, “Şarkıya inandım ve bu şarkıyla çıkış yapmak için kendime söz verdim. Olumlu tepkiler aldığım için mutluyum. İlk şarkımda eksiklerimi gördüm. Çalışmalarıma devam edeceğim. Şarkıcılıkta ilerlemeyi düşünüyorum. Hazırda 30 tane şarkım var” dedi.

“AYDINLILARLA BULUŞMAK İSTERİM”

Aydın’ın güzel bir şehir olduğunu belirten Cirit, “Üniversite ve iş için başka şehirlere gitmem gerekse de Aydın’ı memleketim gibi hissediyorum. Annem Aydın’da yaşıyor, ben de liseyi burada bitirdim. İlerleyen zamanlarda Aydınlılarla buluşmak ve burada konser vermek isterim” dedi. (Merve DANIŞMAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler