Takip Et

SON DAKİKA

Çine Marmara Koleji yıl sonu gecesi düzenledi

13 Mayıs 2017, Cumartesi 18:26

     


2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı'nda Çine’de açılan Çine Marmara Koleji, yıl sonu gecesi düzenledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Anemon Otel'de gerçekleşen geceye, okul idareleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Yıl sonu gecesinde bir araya gelen Çine Marmara Koleji velileri, yerel sanatçı İsmail Örnekçi’nin seslendirdiği şarkılarla doyasıya eğlendi.

“BAŞARIMIZIN TESADÜF OLMADIĞINI ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA GÖSTERECEĞİZ”

Gecenin açılış konuşmasını Çine Marmara Koleji Kurucu Müdürü Şenol Usta, yaptı. Usta, “2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı'nda açmış olduğumuz Çine Marmara Koleji'nin ilk yıl sonu gecesinde burada bulunmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Verdiğiniz destekten dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Çine Marmara Koleji olarak yapmış olduğumuz bu ilk gecede büyük bir başarıya imza attık. TEOG sınavında göstermiş olduğumuz başarıdan dolayı öğretmen arkadaşlarımı ve öğrencilerimi kutluyorum. Bu başarıda siz değerli velilerin büyük katkısı var. İrem Naz arkadaşımız okilikte Türkiye birincisi oldu. Onu da ayrıca buradan tebrik ediyorum. Çine Marmara Koleji'nin bu yılki başarısının tesadüf olmadığını göstermek için önümüzdeki yıl bizler de elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Atatürkçü düşünceyi benimsemiş, ilke ve inkılaplarını içine sindirmiş birer dünya vatandaşı olarak çocuklarımız yetiştirmek temel hedefimizdir” dedi.

“BAŞARININ EN BÜYÜK FORMÜLÜ SEVGİDİR”

Çine Marmara Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Demir ise, “Başarının en büyük formülü sevgidir. Biz bu sevgiyi Çine Marmara Koleji'nde gördük. Çünkü çocuklar çiçek gibidir. Onları sevgiyle büyütür ve sevgiyle başarıya ulaştırabiliriz. Çine Marmara Koleji'nin en büyük özelliği de budur” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından pasta kesildi. (SEZGİN MADRAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler