Takip Et

SON DAKİKA

Galericiler Gülben ile eğlendi

13 Şubat 2016, Cumartesi 11:54

     


Aymas Galericiler Sitesi üyeleri, her yıl geleneksel olarak düzenlenen birlik ve dayanışma gecesinde buluştu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın’da ikinci el otomobil satışlarının yapıldığı Aymas Galericiler sitesinin her yıl düzenlediği geleneksel dayanışma gecesinde, Aydınlı galericiler bir araya geldi. Aydın Efeler Mey İstanbul Restaurant’ta düzenlenen dayanışma gecesine, Aydın Ticaret Odası (AYTO) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç, Aymas Galericiler Sitesi Başkanı Hasan Yoğurtçu ile yönetim kurulu üyeleri, Aymas Galericiler Sitesi üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Birlik ve dayanışma gecesine katılanlara teşekkür eden Aymas Galericiler Sitesi Başkanı Hasan Yoğurtçu, gecede yaptığı konuşmada şöyle dedi:

“Başkanlığım süresince her yıl geleneksel hale getirdiğimiz dayanışma gecemizi bu yıl bir değişiklik yaparak eşlerimiz ile birlikte gerçekleştirmekten mutluluk duyuyoruz. Bu gecenin gerçekleşmesinde emeği geçen ve bizleri kırmayıp davetimize katılan herkese teşekkür ediyorum. Güzel şeyler yapmak, güzel şeylere vesile olmak ve insanların gönlünde yer tutmak, esas başarı budur. Şu gök kubbede hoş bir seda bırakabiliyorsak, böyle güzel bir ana vesile olmak kadar güzel bir şey yoktur. Acı günümüzde de mutlu günümüzde de bizler hep bir arada olduk. Bu şekilde düzenlenecek olan tüm sosyal faaliyetlerimizin amacı budur. Sevgililer Günü, bize sevmenin ve sevilmenin güzelliğini bir kez daha hatırlatıyor. Sevgililer Günü’nüzü kutluyorum.”

Canlı müzik eşliğinde keyifli dakikalar yaşayan Aydınlı galericiler, gecenin ilerleyen saatlerine kadar doyasıya eğlendi. Sanatçı Gülben Topaloğlu’nun söylediği hareketli parçalarla eğlenceye doyan Aydınlı galericiler, dayanışma ve birlik gecesinin tadını çıkardı. (AZİZ ÖZDEN)







 
Son Eklenen Haberler