Takip Et

SON DAKİKA

Kuşadası’nda 5 gün sürecek eğlence maratonu başladı

12 Temmuz 2018, Perşembe 15:02

     


Kuşadası’nda bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve 5 günde 53 konsere ev sahipliği yapacak Kuşadası Gençlik Festivali, on binlerce gencin katılımıyla başladı. Gençler, Kuşadası Belediyesi’nin desteğiyle halka açık ve ücretsiz olan ilk gün konserlerinde sahne alan Set, Yeni Türkü, Moğollar ve Islandman eşliğinde doyasıya eğlendi.

Geçtiğimiz yıl 90 bin müzikseveri buluşturarak gelenekselleştiğini kanıtlayan Kuşadası Gençlik Festivali, 3. yılına açılış partisiyle başladı. Kuşadası Belediyesi işbirliğinde, ‘Her zaman iyi müzik’ sloganıyla düzenlenen kamplı festivalin ilk gününe Türkiye’nin farklı kentlerinden gelen on binlerce gençle beraber Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ve eşi Nil Kayalı, Belediye Başkan Yardımcıları Ayşe Şerifoğlu ve Tufan Asrav ve Belediye Meclisi üyeleri de katıldı. Kuşadası Davutlar bölgesi Sevgi Plajı'nda gerçekleşen festival, Set grubunun eğlenceli şarkılarıyla başladı. Ardından Yeni Türkü’nün performansıyla devam eden coşku, 50 yıllık efsane topluluk Moğollar’ın sahneye çıkmasıyla iyice yükseldi. Açılış partisinin kapanış grubu olan Anadolu saykodelik deneysel müziğinin başarılı temsilcisi Islandman ise festival alanını Açıkhava diskosuna çevirdi.

Geçtiğimiz yıl 90 bin müzikseveri buluşturan Kuşadası Gençlik Festivali’nin 3’üncü yılında Duman, Şebnem Ferah, Teoman, Athena, Mor ve Ötesi ve Hayko Cepkin gibi Türk rock müziğinin önde gelen isimlerinin yanı sıra, Ümit Besen & Pamela, Ceza, Halil Sezai, Emre Aydın, Ezhel ve Sattas’ın da aralarında olduğu farklı müzik türlerinden sanatçılar da sahne alacak. (EDİZ VERDİOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler