Takip Et

SON DAKİKA

Radyo 34’te Didim tanıtıldı

11 Ekim 2016, Salı 15:50

     


Türksat uydusundan yayın yapan İstanbul'daki Radyo 34'e konuk olan Didim Polis Derneği Başkanı Olcay Tiryaki, ilçenin tanıtımını yaptı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

İstanbul ve çevresinde karasal yayın üzerinden ve Türksat uydusundan arabesk fantazi müzik formatında yayın yapan Radyo 34’e konuk olan Didim Polis Derneği Başkanı Olcay Tiryaki, Didim’in tanıtımını yaparak, ilçedeki asayiş çalışmalarından bahsetti. Emrah Üstündağ’ın sunuculuğunu yaptığı ‘Emrah ile kalpten kalbe’ programına katılan Olcay Tiryaki, Didim’in denizinin ve sahilinin dünyanın eşsiz yerlerinden olduğunu, ancak tanıtım yeterli olmadığı sürece bunun anlamını yitirdiğini vurguladı.

İstanbul halkını Didim’e tatile davet eden Olcay Tiryaki, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün çalışmalarından da bahsetti. Yapılan özverili çalışmalarla ilçedeki hırsızlık olayları başta olmak üzere, asayiş olaylarının azaldığını anlatan Tiryaki, Didim Polis Derneği olarak da İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne katkı sunduklarını söyledi.

Canlı yayın programında, sunucu Emrah Üstündağ ile yapımı tamamlanan Osmangazi ve Yavuz Sultan Selim köprülerini de konuşan Olcay Tiryaki, bu iki köprünün tamamlanmasıyla İstanbul ile Ege illeri arasında ulaşım süresinin kısaldığı ifade ederek katkılarından dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti. (EDİZ VERDİOĞLU)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler