Takip Et

SON DAKİKA

Ganalı Nuru-Dean bir haftadır doğum günü kutluyor

11 Şubat 2016, Perşembe 13:48

     


Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Bilgisayar Bölümü öğrencisi ve ADÜ Uluslararası Yabancı Öğrenciler Topluluğu Genel Sekreteri Ganalı Mohammed Nuru-Dean Alhassan’a arkadaşları tarafından farklı günlerde sürpriz doğum günü düzenlendi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ)

6 Şubat’ta 24 yaşına giren Nuru-Dean için ilk doğum günü etkinliği Efeler Turistik Park’ta arkadaşları, Muaz İbrahim (Gana), Fauzia Seidu (Gana), Thando Ngeme Prof. (Güney Afrika), ve Mustafa Tuorey (Gambiya), Cenk Çelikoğlu (Türkiye) tarafından gerçekleştirildi. Doğum günlerini çok sevdiğini ifade eden Ganalı Nuru-Dean için arkadaşları İbrahim Hüseyin (Gana), İzmir’den Aydın’a gelen Zuberu Kama (Gana) pasta alarak, diğer arkadaşları Mohammed Mewindia Takubango (Kango), Abdul Rahman Mutawakil (Gana) ve Atawullah Umar’ın (Gana) katılımıyla evde bir sürpriz doğum günü daha düzenlendi.

ADÜ Uluslararası Yabancı Öğrenciler Topluluğu Genel Sekreteri Mohammed Nuru-Dean için son olarak arkadaşları Souhaila Alalaovi (Fas), Mustapha Touray (Gambia) ve Naila Bairamova (Kırgizistan) Forum aydın Alışveriş Merkezi’nde bulunan Özsüt’de sürpriz düzenlendi. Arkadaşları tarafından düzenlenen farklı süprizlere çok sevindiğini ifade eden Nuru-Dean, arkadaşlarıyla aile gibi olduklarını ve her şeyi paylaştıklarını belirterek, şöyle konuştu:

“Birbirimize yardımcı oluyoruz, burada aile gibiyiz. Yarıyıl tatilinde Türk arkadaşlarımız memleketlerine gitti. Biz burada kaldık ve tatilde bir araya geldik. Birbirimizle yaşadıklarımızı, Türkiye’de gözlemlediklerimizi paylaşıyoruz. Doğum günlerini çok sevdiğimi söylemiştim. Arkadaşlarım da bana farklı günlerde birçok farklı sürpriz yapıp hediyeler aldı. Hala doğum günü kutluyorum. Hepsine çok teşekkür ediyorum.” (GAMZE KORKMAZ)







 
Son Eklenen Haberler