Takip Et

SON DAKİKA

Kuşadası Gençlik Festivali, 90 bin müzikseveri buluşturdu

10 Temmuz 2017, Pazartesi 16:27

     


Türk rock müziğinin önde gelen isimlerini bir araya getiren 2. Kuşadası Gençlik Festivali, 5 gün boyunca müzik dünyasının yıldızlarına ev sahipliği yaptı. Davutlar Mahallesi Sevgi Plajı'nda 5 Temmuz'da başlayan 2'nci Gençlik Festivali eğlence dolu bir final organizasyonuyla sona erdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kuşadası'nda yurdun birçok ilinden gelen 90 bin müziksever ile Türk rock müziğinin önde gelen isimlerini buluşturan 2'nci Gençlik Festivali sona erdi. MFÖ’den Moğollar’a, Mor ve Ötesi’nden Feridun Düzağaç’a, Teoman’dan Manga’ya, Şebnem Ferah’tan Hayko Cepkin’e, Selda Bağcan’dan Mabel Matiz’e kadar 30’un üzerinde sanatçı ve grup, Kuşadası sahilindekileri müzik ve eğlenceye doyurdu. Davutlar Mahallesi Sevgi Plajı'nda kurulan binlerce çadırda kalan gençler gönüllerince eğlenme ve dinlenme olanağı buldu. Festivale 5 gün boyunca toplamda 90 bin müziksever akın etti.

Müzik dünyasının yıldızlarına ev sahipliği yapan 2. Kuşadası Gençlik Festivali’nin son gününde sahne alan yaşayan efsane Selda Bağcan, “45 yıllık sanat hayatımdaki en özel konserlerden bir tanesi oldu. Hiçbir seyircinin ‘Gitme’ diye bağırdığını duymamıştım. Beni çok mutlu ettiniz. Zeytinli’de görüşmek üzere” dedi.

MABEL MATİZ GENÇLERİ COŞTURDU

Selda Bağcan’ın ardından sahneyi devralan Mabel Matiz, şarkılarını alanı hınca hınç dolduran binlerce müziksever ile hep bir ağızdan söyledi. Matiz, “Böyle bir ustanın ardından sahne almak zordu ama muhteşem bir seyirci vardı. Harika bir deneyim oldu benim için” diye konuştu.

GELENEKSELLEŞTİĞİNİ KANITLADI

‘Her zaman iyi müzik’ sloganıyla Kuşadası Belediyesi işbirliği ile Davutlar bölgesi Sevgi Plajı'nda gerçekleşen Kuşadası Gençlik Festivali, gelenekselleştiğini de kanıtladı. Milyon Yapım organizasyonunda, Umut Kuzey genel koordinatörlüğünde, Kral Pop Medya Sponsorluğu'nda gerçekleşen festival, Milyon Tv ekranlarından da canlı olarak yayınlandı. (EDİZ VERDİOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...     

 







 
Son Eklenen Haberler