Takip Et

SON DAKİKA

"Saç boyama 11 dakikaya indi"

10 Ocak 2017, Salı 14:26

     


Efeler’de hizmet veren Kuaför Ümit, yurt dışından getirdiği ürün ile saç boyama işlemini 11 dakikaya indirdi. Kuaför Ümit Efe, “Yurt dışında bir organizasyonda bu makineyi gördük ve Aydın’a getirdik” dedi.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kuaför Ümit tarafından yurt dışından getirilen saç boyama ve bakım makinesi, kadınlar tarafından büyük ilgi görüyor. Makine hakkında bilgi veren İşletme sahibi Ümit Efe, “Bu makine sayesinde saçını boyatmak isteyenler saatlerce kuaförde beklemek zorunda kalmayacak. 11 dakika gibi kısa bir sürede hem boyama hem de bakım yapıyor, ayrıca boyanın daha kalıcı olmasını sağlıyor” diye konuştu.

Yeni uygulamanın özellikle çalışan kadınlar tarafından tercih edildiğini söyleyen Efe, “Zaman sorununu en aza indirdiği için işi acele olan, bir yere yetişmesi gereken kadınlar tarafından tercih edilir hale geldi. Bu makine sayesinde saça ekstra bakım ihtiyacı doğmuyor. Müşterilerimizin gösterdiği ilgiden memnunuz. İkincisini almayı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Saç bakımının önemli olduğunu belirten Efe, “Saç, dış görünümde en önemli aksesuardır. Bu yüzden saçınız ne kadar sağlıklı ve bakımlıysa kendinizi de o kadar iyi hissederseniz” dedi. (ÖZGE SÖNMEZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler