Takip Et

SON DAKİKA

'Kocam beni annemle aldattı' diyerek video çekti

9 Ocak 2024, Salı 02:38
Son güncelleme: 9 Ocak 2024, Salı 10:59

     


Genç kadın, sosyal medya hesabında paylaştığı videoda ihanetin asla tahmin edemeyeceği bir adresten geldiğini anlattı. Video, kısa sürede yorum ve tıklanma yağmuruna tutuldu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Akıllara durgunluk veren olay ABD'nin Indiana eyaletinde kayıtlara geçti. Buna göre, bir iç mimar olan Laci Jane adındaki genç kadın, 2.7 milyondan fazla kez izlenen sosyal medya videosunda izleyenleri şoka sokacak şekilde şöyle söyledi:

İhanete hiç beklemediği yerden uğrayan genç kadın, eşi ile annesi arasındaki yasak ilişkinin 14 yıl önce, kızını dünyaya getirdikten ve ciddi sağlık sorunlarına yakalandıktan kısa süre sonra başladığını anlattı.

Videonun devamında, "Annem bizimle birlikte yaşıyordu, bodrumda kalıyordu. Fakat birkaç ay sonra bizden bir blok ötede bir ev kiraladı. Kocam ile beraber işe aynı arabada gitmeye başladılar" dedi.

İKİLİ ARASINDAKİ 'BAĞ' ŞÜPHELENDİRMİŞTİ

Jane, ikilinin arasındaki 'bağ' konusunda şüpheleri olduğunu da itiraf etti. Artan endişeler, Jane'in mahremiyet sebebiyle adını vermediği eşiyle öfkeli bir tartışmaya dahi yol açtı ve bu onların ayrılmasına sebep oldu. 

Eşi, annesinin kiralık evine taşındı ve annesi de kızının ve yeni doğan torununun yanına taşındı. Jane görüntülerde, "Annem benimle yaşarken yakınlaşmaya başladık. Bana eşimin beni bunca zamandır farklı kadınlarla aldattığını anlatmaya başladı" diyerek devam etti.
Genç kadına göre annesi, bunları ondan duyduğunu söylememesi için ona söz bile verdirtmişti. Başlangıçta evliliklerindeki kargaşanın ortasında annesini korumayı kabul eden Jane, yürek parçalayan bilgiler karşısında dayanamayarak eşiyle yüzleşmeye karar verdi.

'NEDEN ONUN VE BENİM NE YAPTIĞIMIZI ANLATMIYOR?

"Arabama bindim, oradan hızla çıktım ve onunla yüzleşmeye gittim" diyerek zor günlerini hatırladı. Kocasıyla öfkeyle yüzleşirken, "Hey, annem bunca zamandır beni aldattığını söyledi' dedim" dedi. Alacağı cevabı ise tahmin bile edemezdi.

"Gözlerimin içine baktı ve şöyle dedi: 'Peki, neden sana onun ve benim ne yaptığımızı anlatmıyor?'

Kalbi paramparça olan kadın, bu kez annesiyle konuşmak için hemen eve döndü. Annesine bavullarına toplayıp derhal evinden ayrılmasını söyledi.

Annesi en sonunda kocasıyla aralarında bir şeyler olduğunu itiraf etti ancak tam anlamıyla bir ilişki yaşadıklarını reddetti.

Genç kadın, pişmanlık duymayan annesinin daha sonra onu evden dışarı atmaya çalıştığını da savundu.
Kalbi kırık kadın, "Evimi benden almaya çalıştı. Sağlık sorunları kötüleşen, işi olmayan, kariyeri olmayan, hiçbir şeyi olmayan, artık bekar bir anne olan benden" diyerek yaşadığı ihanetin boyutlarını aktardı. (HABER MERKEZİ)

 

 







 
Son Eklenen Haberler