Takip Et

SON DAKİKA

Ayakta zor duruyor ama hala aşkın peşinde... Ünlü milyarder 92 yaşında altıncı kez nişanlandı

8 Mart 2024, Cuma 16:46

     


Bazı insanlar nedense belli bir yaştan sonra gönül işlerinden ellerini eteklerini çekerler. Belli ki onlar için bu gibi konuların bir yaş sınırı var. Ama bazıları hiç öyle değil.

Yıllar geçse de onlar yaşlansa da hatta bedenleri usul usul geçip giden yıllara teslim olsa da kalpleri hala genç kalıyor... Öyle ki 90'lı yaşlarında bile aşkın peşine düşmekten geri durmuyorlar.

İşte bunlardan biri de bir döneme medya patronu olarak damgasını vuran dünyanın en zengin iş insanlarından biri olan 92 yaşındaki Rupert Murdoch.

Ünlü iş insanı ilerleyen yaşı nedeniyle yürürken bastonundan ya da yanındakinden destek almak zorunda kalıyor olabilir. Ama belli ki kalbinin kapılarını aşka kapatmadı.

Geçen yıl Ann Lesley Smith ile kısa bir flört döneminin ardından nişanlandığını, hemen iki hafta sonra da ayrıldıklarını açıklayan Murdoch, daha aradan bir yıl bile geçmeden yeniden evlilik hazırlıklarına başladı.

Geçen yılın ağustos ayından bu yana flört ettiği 67 yaşındaki moleküler biyolojist Elena Zhukova ile nişanlandığını duyurdu.

Zaten konuyu takip edenler çok iyi bilir ama mesleğinde diyabet alanında uzmanlaşan Elena'nın soyadı çok tanıdık.

Çünkü ilerleyen yaşına rağmen güzelliğiyle dikkat çeken Elena Zhukova, iş insanı Roman Abramovich'in eski eşi Daria Zhukova'nın annesi.

GELECEK YAZ EVLENMEYİ PLANLIYORLAR

Rupert Murdoch ile Elena Zhukova'nın, son anda bir değişiklik olmazsa önümüzdeki yaz aylarında evlenmeyi planladığını hatırlatalım.

Rupert Murdoch, bugüne kadar dört kez evlendi. Altı kez nişanlanan iş insanının toplamda altı tane çocuğu bulunuyor.

Ünlü iş insanı Murdoch, geçen yıl yine varlıklı bir dul olan Ann Lesley Smith ile nişanlanıp ayrılmasıyla magazin gündeminin ilk sıralarında yer almıştı. Murdoch'ın Smith'e verdiği 2 milyon sterlin değerindeki gösterişli nişan yüzüğü uzun uzun konuşulmuştu.

Barbados adasında yaptıkları tatilde romantik anlar yaşayan çift, evlilik için ilk adımı attıkları haberinin üzerinden iki hafta geçtikten sonra ayrıldıklarını duyurdular.

YENİ AŞKIYLA ESKİ EŞİ TANIŞTIRDI
Bu gelişmenin ardından herkes Murdoch'ın gönül defterinin kapılarını kapatacağını düşünürken bu kez Elena Zhukova'ya gönlünü kaptırdı.

Rupert Murdoch'ın bu yeni ilişkisiyle ilgili bir başka ilgi çekici ayrıntı daha var. Murdoch ile Zhukova'yı tanıştıran kişi ünlü iş insanının üçüncü evliliğini yaptığı ve sonra da yollarını ayırdığı Wendy Deng. Yani Murdoch'ın eski karısı, onun yeni bir aşka yelken açmasına da yardımcı oldu.

Rupert Murdoch ile Elena Zhukova'nın, Yunanistan'ın Korfu adasında ünlü Christina O adlı yatla romantik bir gezi yaptığı belirtildi. (HABER MERKEZİ) 

 







 
Son Eklenen Haberler