Takip Et

SON DAKİKA

Astrologlar üstüne basa basa uyardı! Saat bile verdi! "Cumartesi ve pazar günü..."

8 Mart 2024, Cuma 16:20
Son güncelleme: 8 Mart 2024, Cuma 16:36

     


Son günlerde astrologlar hafta sonu uyarılarıyla dikkat çekiyor. Geçtiğimiz günlerde Nuray Sayarı 'Cumartesi gününe kadar dikkat' demiş ardından ünlü astrolog Dinçer Güner de 'Önümüzdeki 4 güne dikkat' uyarısında bulunmuştu. Şimdi de Nur Viral'e konuk olan Mine Ölmez saat vererek açıkladı...

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Son günlerde astrologlar 'Hafta sonuna dikkat' uyarıları yapmaya başladı. Nuray Sayarı ve Dinçer Güner'nin ardından ünlü astrolog Mine Ölmez'den de bir uyarı geldi.

Beyaz Tv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var programına konuk olan ünlü astrolog Mine Ölmez 'Cumartesi ve Pazar gününe dikkat' dedi ve saat bile verdi.
Mine Ölmez; '9 Mart Cumartesi çok sert bir gün. Aman fevri olmayın. 10 Mart Pazar saat öğlen 12.00'de Balık burcunda güzel ve duygu dolu bir yeni ay gerçekleşiyor. Ruhumuzun sesi yükseliyor.

Aklımızdaki karmaşaya hakim olamıyorsak belki de endişelenmeyi bırakıp sadece inançla akışta kalmamız gerekiyor.

13 Mart mesela. Çok güzel enerjisi olan bir gün ama bu enerjiyi herkes yakalayamayabilir.' dedi.

Verilen kararlarda çok dikkatli olunması gerektiğini söyleyen Ölmez; '13-14 Mart iş, güç, planlar için değerlendirilebiir. Harekete geçmek verimli olabilir.' diye konuştu.

Nur Viral ise bu uyarılar karşısında 'Aman dikkat edelim' diyerek izleyenleri uyardı.

Viral ayrıca 9 Mart günü en çok hangi burçların etkileneceğini sordu. Mine Ölmez de 'Kova, Boğa, Akrep ve Aslan' burçlarının daha çok etkilenmesi gerektiğini söyledi. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler