Takip Et

SON DAKİKA

Aydınlı Gökhan O Ses Türkiye'de

7 Aralık 2017, Perşembe 14:46

     


Özel bir televizyon kanalında yayınlanan O Ses Türkiye Yarışması’na Aydın’dan katılan Gökhan Sicim, ‘Leyla’ şarkısını seslendirdi. Son saniyeye kadar nefeslerin tutulduğu yarışmada Sicim, Hadise’yi döndürmeyi başardı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

En güzel seslerin kıyasıya rekabet ile yarıştığı yarışmada Gökhan Sicim’in söylediği ‘Leyla’ adlı şarkıyla herkesi mest ederken kendisine destek için gelen arkadaşları da heyecandan yerinde duramadı. Sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yaptığı O Ses Türkiye’de jüride Gökhan Özoğuz, Hadise, Yıldız Tilbe ve Murat Boz yer alıyor. Dokuz Eylül Üniversitesi Konservatuvarı Opera öğrencisi olan Gökhan Sicim’e jüri üyelerinden Hadise döndü.

 

“AYDINLI HEMŞEHRİLERİMDEN AF DİLİYORUM”

Ailesinin Aydın'ın Germencik ilçesi Ortaklar Mahallesi’nde oturduğunu söyleyen Gökhan Sicim, “Yüksel Yalova Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi’nden mezun olduktan sonra İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Konservatuvar'ını kazandım. Şarkı söylerken aşırı heyecanımdan dolayı tam olarak neden geldiğimi bile eksik söyledim. Bu konuda Aydınlı hemşerilerimizden af diliyorum. Hadise’nin takımına seçildiğim çok mutluyum. Aydın’dan ve beni tanıyanlardan çok güzel tepkiler aldım. Beni izleyen ve iyi dilekte bulunan herkese çok teşekkür ederim” dedi. (HAKAN AKIN)

 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler