Takip Et

SON DAKİKA

Yedi yıllık aşk düğünle taçlandı

7 Ağustos 2017, Pazartesi 14:49

     


Efeler’de yaşayan mimar Cemre Şahin ile ADÜ doktorlarından Hakan Görkem Kazıcı evlendi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Emekli Emniyet Müdürü Derya Şahin ve Aydın Devlet Hastanesi'nden emekli Hemşire Mukadder Şahin'in kızı, AY-SİAD Başkan Yardımcısı Uzman Veteriner Hekim Cemil Şahin'in kardeşi Mimar Cemre Şahin ile Söke esnaflarından Halil Kazıcı ve ev hanımı Türkan Kazıcı'nın ADÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Üroloji Anabilim Dalında Doktor olan oğulları Hakan Görkem Kazıcı, muhteşem bir düğünle dünya evine girdi.

7 yıl önce İzmir'de üniversitede okurken başlayan Cemre ve Hakan Görkem çiftinin birlikteliklerinin bu mutlu gününde akraba, dostları ve meslektaşları Şahin ve Kazıcı ailelerini yalnız bırakmadı. Efeler Akarsupark Kır Düğün Salonu'nda düzenlenen törende Şahin ve Kazıcı aileleri, davetlileri kapıda karşılayarak yakından ilgilendi.

Düğüne, Aydın Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ, Didim Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürü Polis Başmüfettişi Hakkı Tuncer, ADÜ Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı Başkanı ve Türk Üroloji Derneği Ege Bölge Başkanı Prof. Dr. Haluk Erol, İstanbul BŞB Eski Başkan Adayı Yüksek Mimar Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp ve AY-SİAD Yönetim Kurulu Başkanı Özen Gündüz ve çok sayıda davetli katıldı.

BALAYI İÇİN FETHİYEYİ TERCİH ETTİLER

Mutlulukları gözlerinden okunan genç çiftin nikah şahitliklerini Yüksek Mimar Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp ve Prof. Dr. Haluk Erol yaptı. Genç çift alkışlar eşliğinde kendileri için hazırlanan pastayı kesti. Canlı müzik eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar doyasıya eğlenen genç çifti doktor ve mimar olan meslektaşları pistte yalnız bırakmadı. Genç çift balayı için Manavgat ve Fethiye kıyılarına gidecek. (HAKAN AKIN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler