Takip Et

SON DAKİKA

Murat Dalkılıç, Didim’de sahne aldı

6 Ağustos 2017, Pazar 13:34

     


Pop müziğinin sevilen ismi Murat Dalkılıç, sahne aldığı Didim’de sevenlerine enerji dolu bir gece yaşattı. Dalkılıç, arkadaşı Oğuzhan Koç ile beraber düet yaptıkları ‘Aşınayız’ adlı yeni şarkının önümüzdeki günlerde müzikseverlerle buluşacağını müjdeledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Didim'in gözde eğlence mekanı haline gelen Sensation Açık Hava Diskosu’nda sahne alan Türk Pop Müziği’nin başarılı seslerinden Murat Dalkılıç, hayranlarıyla buluştu. Dalkılıç, seslendirdiği parçaları ve sahne performansıyla binlerce yerli ve yabancı tatilci hayranına unutulmaz bir konser yaşattı. Eski ve yeni albümün şarkılarının yanı sıra birçok sanatçının şarkılarını seslendiren Dalkılıç, sahne enerjisi ve hareketli şarkılarıyla muhteşem bir performans sergiledi. Şevilen şarkılarını Didimliler ve Didim’e gelen yerli ile yabancı tatilciler için seslendiren Dalkılıç’a mekanı dolduran binlerce kişide hep birlikte eşlik etti.

Önümüzdeki günlerde Oğuzhan Koç ile beraber yaptıkları düet şarkısının çıkacağını belirten Murat Dalkılıç, “Şarkının adı ‘Aşınayız’. Yeni düet şarkısından bir kuple ilk defa burada söyleyecektim ama şarkı Oğuzhan’ın ve izin vermedi. Sen şimdilik eskisini söyle dedi. Önümüzdeki günlerde müzikseverlerle buluşacak” dedi.

Hemen her konserinde dillerden düşmeyen şarkılarının yanı sıra sahne enerjisi, hazırladığı dans gösterileri ve şovları ile büyük beğeni toplayan Murat Dalkılıç, bu geleneği Didim’deki konserinde de sürdürdü. Sensation Açık Hava Diskosu dolduran müzikseverler, gece boyunca danslarıyla sevilen sanatçıya eşlik etti. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Murat Dalkılıç, sahne performansıyla büyük beğeni topladı. (EDİZ VERDİOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler