Takip Et

SON DAKİKA

Gençlik Festivali’nde ilk gün coşkusu

6 Temmuz 2017, Perşembe 13:08

     


Türk rock müziğinin önde gelen isimlerini bir araya getiren 2. Kuşadası Gençlik Festivali, halka açık, açılış partisiyle başladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kuşadası sahili, 2. Kuşadası Gençlik Festivali ile bir kez daha müzik dünyasının yıldızlarına ev sahipliği yapıyor.

 

Milyon Yapım organizasyonunda, Umut Kuzey genel koordinatörlüğünde, Kral Pop Medya Sponsorluğu'nda gerçekleşen festivalin ilk günü bölge halkına açık, ücretsiz bir açılış partisi ile başladı. Kuşadası Davutlar Bölgesi’ndeki Sevgi Plajı’nda “Her Zaman İyi Müzik” sloganıyla düzenlenen 2’nci Kuşadası Gençlik Festivali’nin ilk gününe sırasıyla Supernova, Son Feci Bisiklet, Niyazi Koyuncu, Çelik, İskender Paydaş, Umut Kuzey, Seksendört ve MFÖ sahne aldı. MFÖ, yeni albümü ‘Kendi Kendine’nin yanı sıra hit şarkılarını da söyledi. Kuşadası halkının büyük ilgi gösterdiği festivalin ilk günü büyük coşku ile tamamlandı.

 

Kuşadası Gençlik Festivali’nin genel koordinatörü ve sanatçı Umut Kuzey, konserinin arasında festivale katılanlara teşekkür ederek, “Bu ülkenin geleceği sizlerin elinde. Sizler olmazsanız bu festivaller olmaz” dedi. Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı da sahneye çıkarak, “Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyeti kurduktan sonra sizlere emanet etti. Bu emanete sahip çıkmanız gerekiyor ve çıkıyorsunuz” ifadesini kullanırken, izleyenler de “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganı attı ve İzmir Marşı’nı söyledi. (EDİZ VERDİOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler