Takip Et

SON DAKİKA

Yenilenen Scala Nuova Village, açıldı

4 Temmuz 2017, Salı 09:53

     


Yenilenen yapısı ve güçlü markalarıyla Kuşadası’nın sosyal yaşam, alışveriş ve eğlence merkezi konumundaki Scala Nuova Village, Ege Port Kuşadası’nda muhteşem bir konserle açıldı. Demet Akalın, Ozan Doğulu, Ece Seçkin gibi Türk pop müziğinin üç ünlü isminin 5 saatlik konseri, Kuşadalılara müzik ve eğlenceye doydukları benzersiz bir akşam yaşattı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kuşadası’nda sosyal yaşam ve eğlencenin merkezi Scala Nuova Village, Türk pop müziğinin ünlü isimleri Demet Akalın, Ozan Doğulu ve Ece Seçkin’in birlikte sahne aldığı muhteşem konser, Kuşadası Limanı otopark alanında saat 18.00’de DJ performansı ile başladı. Sahneye ilk çıkan, pop müziğin genç yıldızlarından Ece Seçkin oldu. 5 kişilik dans ekibi ve sevilen parçalarıyla Kuşadalıları coşturan Ece Seçkin’e son şarkısında Ozan Doğulu eşlik etti. Ece Seçkin ve Ozan Doğulu, yeni düetleri “Sayın Seyirciler”i, birlikte söyledi. Daha sonra Ozan Doğulu müzik ziyafeti ile hareketli dakikalar yaşattı. Demet Akalın’ın sahneye çıkışı da Ozan Doğulu düetiyle gerçekleşti. Ozan Doğulu ve Demet Akalın, bu yazın gözdesi olması beklenen “Kulüp” adlı parçayı ilk kez birlikte seslendirdi. Türk pop müziğinin güçlü ismi Demet Akalın da bilinen sahne performansı ve eşsiz yorumlarıyla Kuşadalılara muhteşem bir akşam yaşattı.

 

YOĞUN İLGİ

Hava sıcaklığının 44 derece olmasına karşın Kuşadalılar, konsere yoğun ilgi gösterdi. Scala Nuova Village açılış konserine 4 bin 500 kişi katılırken, dağıtılan özel bileklikler ve lazer gösterisi ile konser alanı renk festivaline dönüştü. Dansçılar ve akrobasi gösterileri de, üç ünlü sanatçının sahne performansına eşlik etti. Aşırı sıcak nedeniyle konser boyunca su ve meşrubat dağıtımı yapılırken, zaman zaman da dev hortumlarla su sıkılarak kalabalık serinletildi.

 

DAHA ESTETİK, OTANTİK VE İŞLEVSEL BİR YAPI

Kuşadası Limanı’nı yerli ile yabancı ziyaretçilere ve gemi turistlerine mükemmel biçimde hizmet verecek şekilde kurguladıklarını belirten Ege Port Kuşadası Genel Müdürü Aziz Güngör, “Bu doğrultuda yatırımlarımızı yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Bu kapsamda Scala Nuova Village’ı da yenileyerek, Kuşadası’na yakışır bir şekilde daha estetik daha otantik ve daha işlevsel bir yapıya dönüştürdük. Yenilenen Scala Nuova Village’in açılışını da yine Kuşadası’na yakışan bir törenle, Türk pop müziğinin ünlü üç isminin birlikte sahne aldığı muhteşem bir konserle yapmak istedik” dedi. (EDİZ VERDİOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...     







 
Son Eklenen Haberler