Takip Et

/>

SON DAKİKA

Şükriye-Salih Sönmez Akıl ve Zekâ Oyunları Atölyesi açıldı

21 Mart 2024, Perşembe 13:50

     


Kütahya Turgut Özal İlkokulu’nda görev yapan emekli Öğretmen Methiye Temiz ve eşi Mustafa Temiz, anne ve babaları adına Akıl ve Zekâ Oyunları Atölyesi yaptırdı.

Açılış kurdelesi Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit tarafından kesilen atölye açılışına, okul müdürü, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Açılış sonrası atölyeyi gezen İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit; eğitim adına yapılan her türlü girişimin kendilerini çok mutu ettiğini, çocukların gelişimlerine katkı sağlayan, eğlenerek öğrenmesini sağlayan, düşünme becerilerini geliştiren Şükriye-Salih Sönmez Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi’nin Kütahya’ya ve okula hayırlı olmasını diledi ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Atölyenin yapılmasını sağlayan Methiye ve Mustafa Temiz ise; “Öğrencilerimizin bakış açılarını genişletmenin en etkili yollarından biri, onları akıl ve zekâ oyunları ile tanıştırmaktır. Çocuklarımız, burada oyunlar ile eğlenirken farkında olmadan bile çok yönlü düşünmeyi öğreniyorlar.  Yapılacak en iyi ve kalıcı hayrın da eğitime olacağı inancı ile Turgut Özal İlkokulu'na bu "Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi" sınıfını açmak istedik. Varlığı ile bizleri mutlu eden annemizi ve vefat etmiş olmasına rağmen hâlâ yüreğimizde ayrı bir yere sahip olan babamızı böyle bir eğitim hayrı ile anarak onlara olan saygımızı dile getirmek istedik. Onlara özel yaptırılan bu sınıfta çok keyifli zaman geçirerek bakış açılarını daha da genişletecek tüm öğrencilerimize daim başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandılar. (MEHMET YAYLIOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler