Takip Et

SON DAKİKA

Başak Koleji İzmir'de ayakta alkışlandı

28 Kasım 2015, Cumartesi 13:02

     


İzmir Devlet Türk Dünyası Dans Ve Müzik Topluluğu tarafından İzmir Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen “Öğretmenler Günü” özel konserine davet edilen Özel Başak Koleji “B-brass” nefesli çalgılar topluluğu, İzmirli sanatseverlerden tam not aldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

İzmir Devlet Türk Dünyası Dans Ve Müzik Topluluğu Sanat Yönetmeni Yardımcısı ve aynı zamanda “B-brass” nefesli çalgılar topluluğu Sanat Yönetmeni Kamil Kaya şefliğinde gerçekleştirilen konserde, Türk Dünyası ve Anadolu’dan birçok eser seslendirildi. İki bölümden oluşan konserin ikinci bölümünde sahne alan ve Devlet Korosu’yla beraber İzmir Marşı ve Onuncu Yıl Marşı’nı icra eden 24 kişilik “B-brass” topluluğu bütün salon tarafından ayakta alkışlandı.

Konser sonunda Başak Koleji Okul Müdürü Nail Ergun’a İzmir Vali Yardımcısı tarafından teşekkür plaketi ve çiçek takdim edildi. Bilimsel ve akademik çalışmalara paralel olarak sanatsal faaliyetler konusunda da etkin bir çalışma yürüten Özel Başak Koleji, bünyesinde bulunan 70 kişilik “B-brass” nefesli çalgılar topluluğuyla dünya markası olma yolunda ilerliyor. (Haber Merkezi) (GAMZE KORKMAZ)







 
Son Eklenen Haberler