Takip Et

SON DAKİKA

Söke Belediye Başkanının karne hediyesi, çocuk sineması

27 Ocak 2015, Salı 18:27

     


Söke Belediyesinin öğrencilere yarıyıl tatil hediyesi olarak organize ettiği sinema günleri, başladı. Çocuk filmlerinden oluşan sinema günlerinde, Sevimli Pupi, Balık ile Kraker’in Maceraları, Kırmızı Başlıklı Kız adlı filmler sergilenecek. Bağarası Mahallesi’nde başlayan sinema günleri, Sarıkemer, Güllübahçe ve Sazlı mahalleleri ile 30-31 Ocak ve 1 Şubat’ta Söke merkezde devam edecek. Saat 13.00’de başlayan seanslara, tüm çocuklar davet ediliyor.

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, öğrencilere yarıyıl karne hediyesi olarak gerçekleştirdikleri etkinlik ile öğrencilerin okul stresinden uzaklaşmalarını sağlamak istediklerini söyledi. Başkan Toyran; “Çocuklara yönelik bu etkinliğimizi ilçe merkezimizin dışına da taşıyarak yeni mahallemiz olan eski beldelerimizdeki çocuklarımızın da bu etkinliğimizden yararlanmalarını istedik. Çocuklarımızın mutlu olması bizleri de mutlu edecektir” dedi.

Çocuk Sinema Günleri etkinliğinde, Söke merkezde 30 Ocak’ta Sevimli Balık Pupi, 31 Ocak’ta Kırmızı Başlıklı Kız, 1 Şubat’ta ise Balık ile Kraker adlı filmler gösterilecek. Gösterimler, Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonunda yapılacak. (NECATİ MALDAR)







 
Son Eklenen Haberler