Takip Et

SON DAKİKA

Birinci Aydın Forum Langırt Turnuvası tamamlandı

24 Mayıs 2016, Salı 12:44

     


Forum Aydın Alışveriş Merkezi, Bemar Kariyer Okulu & British Town Dil Okulu ve TosTos Park sponsorluğunda düzenlenen Forum Aydın Langırt Turnuvası, Forum Aydın Zeytin Meydanı’nda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Haftası süresince 16-19 Mayıs tarihleri arasında yapıldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Toplam 75 takımın 150 katılımcının yer aldığı turnuvanın ilk gün maçlarında 36 takım elendi. Turnuvanın ilk 3 gün karşılaşmaları eleme usulü devam etti. Turnuva, ödüllere sponsorluk yapan kişiler tarafından da yakından takip edildi. Bu yıl ilki düzenlenen ve geleneksel hale getirilmesi düşünülen turnuva 4 gün sürdü ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı günü oynanan final müsabakası ile son buldu.

Turnuvaya katılan tüm isimlere ücretsiz sinema bileti hediye edildi. Turnuvada üçünlük kazanan Mehmet Gören ve Alper Kayıhan Avcı, Bemar Kariyer Okulu & Britishtown Dil Okulu’ndan 1 kur İngilizce eğitimi kazandı. Öğrencilere ödüllerini, Bemar Kariyer Okulu & Britishtown Dil Okulu Kurucu Müdürü Cevriye Savaşır verdi. Turnuvada ikincilik kazanan Cafer Ertel ve Hasan Soğan, Tostos Park’ın Kurucu Müdürü Tarık Kovank tarafından Tablet Bilgisayar ile ödüllendirildi.

Birinci ise Adnane Mahfad ve Mohammed Eltayeb Mohamed Abdalla oldu. Euro 2016 Fransa Seyahati ödüllerini, Forum Aydın Alışveriş Merkezi Müdürü Ezgi Çubukçu verdi. (Yağmur Çağla Efe)







 
Son Eklenen Haberler