Takip Et

SON DAKİKA

Entrikalı Dolap Komedyası yoğun ilgi gördü

21 Kasım 2016, Pazartesi 17:08

     


Kuşadası Belediye Tiyatrosu, Kuşadalı sanatseverleri yeni bir oyunla buluşturdu. Sezonu "Küçük Sakar Cadı" isimli bir çocuk oyunu ile açan Belediye Tiyatrosu, dün akşam Kuşadası Belediyesi Erkan Yücel Sahnesi’nde oynadığı ‘Entrikalı Dolap Komedyası’ isimli komedi oyunuyla seyircileri kahkahaya boğdu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çok sayıda Kuşadalı sanatseverle birlikte Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, eşi Nil Kayalı ve Kuşadası Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Tahsin Uğur’un da izlediği tiyatro oyunu seyirciler tarafından büyük bir beğeni ile izlendi.

Yunus Emre Gümüş'ün kaleme aldığı Entrikalı Dolap Komedyası adlı oyunun yönetmenliğini Nurten Helik, yönetmen yardımcılığını Hakan Kutay Pekgöz, sahne amirliğini Gülfem Günaydın, ışık ve ses amirliğini ise Zafer Til yapıyor. Oyunda Kuşadası Belediye Tiyatrosu Oyuncularından Filiz Batı, Güven Filiz, Candan Gürlen, Gülüm İren, Gülfem Günaydın, Sudi Pulathaneli, Hakan Kutay Pekgöz, Nurettin Sevinç, Yasemin Yalçınkaya, Birkan Demirhan, Dilara Figen Şahin, Hakan Konakçı ve Şencan Semerci rol alıyor.

30 Kasım günü saat 20.00’da Kuşadası Belediyesi Erkan Yücel Sahnesi’nde ücretsiz olarak tekrar sergilenecek olan ‘Entrikalı Dolap Komedyası’ isimli oyun, iki hırsız, bir eski koca, bir katil ve bir ölüyle, bir dolap etrafında çevrilen dolapları konu alıyor. (MEHMET ÇALIK)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler