Takip Et

SON DAKİKA

Aydınlı şarkıcının ilk klibi yayında

21 Mart 2017, Salı 16:55

     


Aydınlı şarkıcı Faruk Atik, ilk klibi için kamera karşısına geçti. Kendisine ait çok sayıda bestesi olan Atik, ilk klibini 'Sevemem' isimli parçasına çekti. Atik, klip çekimlerinin devamının geleceğini belirtti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Müziğe küçük yaşlarında başlayan Aydınlı şarkıcı Faruk Atik, ilk klibini çekti. Söz ve bestesi kendisine ait olan ‘Sevemem’ isimli şarkısı için Aydın’da kamera karşısına geçen Atik’e klip çekimlerinde eşi Özlem Atik eşlik etti. Atik, bundan sonraki kliplerinin de Aydın’da çekilmesine dikkat edeceğini ifade etti.

 

İKİNCİ KLİBİNİ ÇEKECEK

Küçük yaşlardan bu yana müzikle uğraşan, düğünlerde şarkı söyleyen, söz ve bestesi tamamlanmış 20 şarkısı bulunan Atik, ilk klibi için kamera karşısına geçti.

İkinci klibini de çekeceğini söyleyen Atik, “Birikmiş şarkılarımdan ilki olan ‘Sevemem’ parçasını tüm Türkiye'yle buluşturduk. Stüdyo ve klip çekimlerinin hepsini Aydın’da gerçekleştirdik. İlk çalışmamızda eşimle oynamayı çok istedim, bunu da gerçekleştirdik. Çekim aşamasında çok keyifli dakikalar geçirdik. Haziran sonunda yine sözü müziği bana ait olan ‘Geri dön sevgilim’ parçamıza da klip çekmeyi planlıyoruz. Yapımcım Serdar Erken, aranjörüm Aşkın Gülova, klip çekiminde Mehmet Aksoy ve stüdyo aşamasında neyi ve mixer masteringi ile Burak Usluer, kemanıyla eserimize katkıda bulunan Oğuz Örs, stüdyo ve klip çekiminde yanımda olan ve gitar çalan İsmail Akgül büyük emek harcadılar. Aydınlı bir vatandaş olarak yaptığım işlerin destek görmesini elbette ki istiyorum. Aydın halkının bana destek vereceğine olan inancım tamdır” ifadelerini kullandı. (DERYA EVREN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler