Takip Et

SON DAKİKA

Sultanhisar'da Çilek Festivali coşkusu

20 Mayıs 2017, Cumartesi 12:42

     


‘Tarihin gizemi Çileğin kokusuyla buluşuyor’ sloganı ile bu yıl 48.’si düzenlenen Uluslararası Sultanhisar Nysa Çilek Tarım Kültür ve Sanat Festivali başladı. 

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun da katıldığı etkinlikte, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, verdiği desteklerden ve katılımından dolayı teşekkür ettiği Başkan Çerçioğlu'na plaket takdim etti. 
Başkan Çerçioğlu, yaptığı konuşmada Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya ile birlikte ortak fikirle Sultanhisar’a en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını belirterek, “Sizler çok şanslısınız. Çok çalışkan bir belediye başkanınız var. Osman başkanla beraber gece gündüz size hizmet etmek için gayret ediyoruz. Her türlü altyapı, üst yapı ve sosyal sorumluluk projelerinde ortak çalışıyoruz. Bu güzel festival için emeği geçenleri kutluyorum” dedi. Çerçioğlu'nun sözleri, festival alanındaki vatandaşlardan büyük alkış aldı. 
Aydın Büyükşehir Belediyesi Kadın Mehteran Takımı, festivale ayrı bir renk kattı. Ukrayna, Gürcistan ve Kuzey Osetya, Sultanhisar halk oyunları ekipleri oyunlarını sergiledi. Festival bünyesinde düzenlenen güzellik yarışmaları ve çeşitli etkinlikler de büyük ilgi gördü. (HABER MERKEZİ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler