Takip Et

SON DAKİKA

‘Hayvanlar çiftliği’ Aydın’da çocuklarla buluşuyor

18 Ekim 2016, Salı 15:43

     


Pedagojik danışmanlığını Yrd. Doç. Dr. Rasim Aşın'ın yaptığı Hayvanlar Çiftliği oyunu, 19 Ekim Çarşamba günü Aydınlılarla buluşuyor. Oyunda arkadaşlık arasındaki güven duygusu ve eşyaları izinsiz kullanmama gibi birçok konu anlatılıyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)      

Müzikli, danslı ve eğlenceli çocuk oyunu; iki eşek, bir köpek ve tavşan formları üzerinden dostlukların önemini de anlatırken sokak hayvanlarını da korumak gerektiğine dikkat çekiyor.

ASEM Sanat’ın organize ettiği oyunu, İzmir’den gelen çocuk tiyatrosu ekiplerinden Tiyatro Eylül sunacak. Gerek kendi ekipleriyle gerekse de dışarıdan gelen dost tiyatro ekiplerinin etkinlikleriyle Aydın’da tiyatro sanatına katkı sunmayı sürdüreceklerini ifade eden Aydın Sanat Etkinlikleri Merkezi Derneği Başkanı Ali Aslan sözlerini şöyle sürdürdü: “ASEM olarak, Aydın’da ağırlamaktan onur duyacağımız değerli sanatçılarımıza Aydınlıların ilgi göstereceğini umuyoruz. Pedagojik olarak önemli bir çalışmanın ürünü olan böylesine iyi çocuk tiyatrosu yapımlarının çocukların gelişimine önemli katkılar sunduğu biliniyor. Herkesi oyunumuza ilgi göstermeye davet ediyoruz.”

Oyun, 19 Ekim Çarşamba günü Şükran Güngör-Yıldız Kenter Sahnesi’nde 10.00, 11.00, 14.00 saatlerinde olmak üzere üç seans çocuklarla buluşmaya hazırlanıyor. (ÖZGE SÖNMEZ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler