Takip Et

/>

SON DAKİKA

ADÜ'den Klasik Müzik konseri

18 Ekim 2016, Salı 16:47

     


Adnan Menderes Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Öğretim görevlileri Kuşadası Belediyesi Erkan Yücel Sahnesi'nde klasik müzik konseri verdi. Vatandaşlar konsere yoğun ilgi gösterdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Adnan Mendere Üniversitesi (ADÜ) Devlet Konservatuvarı Öğretim görevlileri tarafından her ay verilen klasik müzik konserleri kapsamında sanatçılar sezonun ilk konseri ile sanatseverlerle buluştu. Büyük bir beğeni ile karşılanan konserde, Pyotr İlyiç Çaykovski'nin Vals Sentimental, Johannes Brahms'ın Macar Dansları No 1, 2 ve 5, Sergei Rachmanioff'in Vocalise, Fritz Kreisler'in Aşk Hüznü, Franz Lizst'in Rokoczy Marşı ile düzenlemesi Alexander Mekaev'e ait olan Uyan Ey Gözlerim ve Sen Bu Yaylayı Yaylayamazsın adlı eserler seslendirildi.

Çelloda Özgür Elgün'ün, piyanoda Alexander Mekaev, Elena Yusupova ve Elif Yazgan'ın, viyolada Deniz Çağlar'ın, kemanda ise Lora Lipova'nın yer aldığı konserin solistliğini ise tenor Umut Güngör yaptı.

Konser öncesi konuşan Yrd. Doç. Dr. Özgür Elgün "Geçen yıldan bu yana her ay düzenlediğimiz klasik müzik konserlerine bu yıl da devam edeceğiz. Kuşadası'nın tüm sanatsal faaliyetlerinden desteklerini esirgemeyen ve geçen yıldan bu yana Konservatuvara sunmuş olduğu katkılardan dolayı Kuşadası Belediyesi'ne teşekkür ederim. Ayrıca bu akşam bizi yalnız bırakmayan Kuşadalı sanatseverlere gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı ADÜ Devlet Konservatuvarı adına çok teşekkür ediyor, her ay düzenleyeceğimiz klasik müzik konserlerinde aynı ilgiyi görmeyi diliyorum" dedi. (MEHMET ÇALIK)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler