Takip Et

SON DAKİKA

Levent Üzümcü Aydınlı hayranlarıyla imza gününde buluştu

14 Şubat 2018, Çarşamba 09:09

     


Ünlü tiyatrosu sanatçısı Levent Üzümcü, “Anlatılan senin hikayendir” adlı tek kişilik oyunu Aydın Şükran Güngör Tiyatro Salonu’nda sahneye koydu. Üzümcü, oyunun ardından “Boyun eğme” adlı kitabının imza törenine katıldı. Aydın Hekimler Derneği Başkanı Taner Balbay, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte izlediği tiyatro oyunundan sonra Levent Üzümcü’ye çiçek buketi hediye etti.

 

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

 

Cengiz Toraman’ın yazıp yönettiği “Anlatılan senin hikayendir” adlı oyunu sahneleyen ünlü oyuncu Levent Üzümcü, Aydınlılardan büyük ilgi gördü. “Herkesin bir hikayesi vardır. Bir insanı tanımak, onun hikayesini bilmek demektir. Hikayesini bilmediğiniz bir insanı tanımış olmazsınız” diyerek, perdeyi açan Üzümcü, gülerken ağlatıp, ağlarken güldüren ve düşündüren oyunuyla seyirciye sosyal içerikli mesajlar verdi.

 

"BİR İNSANI TANIMAK ONUN HİKAYESİNİ BİLMEK DEMEKTİR"

Herkesin farklı bir hikayesi olduğunu anlatan Üzümcü, “Gürül gürül, usul usul akan ırmak, bir bardak çay sıcaklığı, bir dost meclisinin anason kokulu coşkusu var bu oyunda. Hayal desek, değil, gerçek desek, değil... Şarkılar, türküler, insan, kuş, ağaç, kitap, dağ, taş koyun koyuna bu oyunda. Ege Denizi'nin sakin, hülyalı, bilge maviliğinde koca yürekli bir destan bu oyun. Memet Dayı, Adriana, Stafili İbrahim, Fenerci Ahmet, Denizci Barış, Niko…Tanıyorsunuz onları. Evet, her birimizin hikayesi farklı, her birimiz başka iklimlerin çocuklarıyız, her birimiz başka hayatlar yaşıyoruz, doğru. Ama içimizdeki ses diyor ki, biz birbirimizin yabancısı değiliz. Bize insanlığımızı unutturmak isteyenlere inat, güler yüzlü ve umutlu bir başkaldırı bu oyun” dedi.

 

Üzümcü, oyunun ardından hayranlarının satın aldığı, "Boyun Eğme" adlı kitabını imzaladı. İmza töreninde Üzümcü hayranları kuyruk oluşturdu. Önce kitabını imzalayıp, ardından hayranlarıyla selfi çeken Üzümcü, Aydın’ın aydınlık yüzlü insanlarıyla bir arada olmaktan büyük keyif aldığını söyledi. Üzümcü, Aydın’da gördüğü ilgiden oldukça memnun ayrıldı. (GÜLAY ÖZTEKİN)







 
Son Eklenen Haberler