Takip Et

SON DAKİKA

Ekip Atölye 2 farklı dalda ödülle Aydın'a döndü

13 Haziran 2019, Perşembe 11:08

     


Ekip Atölye'nin "Yine Başladılar Şarkılarına" adlı oyunu İzmir'den ödüllerle döndü.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Eski adıyla Efeler Belediye Tiyatrosu, yeni adıyla Ekip Atölye oyuncuları, Kıyı Ege ve Ege Tiyatrolar Birliği Özdemir Nutku Tiyatro Ödülleri kapsamında düzenlenen ve 46 ekibin katıldığı ödül töreninde Yılın En İyi Kostüm Tasarımı ödülü ile Yılın Yapımı ödüllerini alarak bir başarıya daha imza attı.

9 Haziran Pazar günü saat 20.30'da İzmir Kültür Park'ta, İzmir Sanat sahnesinde düzenlenen ödül töreni açık hava kokteyli ve müzik dinletisiyle başladı. Ödüllere aday gösterilen ekipler ve tiyatroya gönül vermiş tiyatro emekçilerinin katıldığı gece oldukça samimi bir havada geçti. Tiyatro konusunda alanında uzman sanatçı ve üniversitelerde görevli hocalar tarafından oluşturulan jürinin zorlu değerlendirmeleri sonrasında ödül alanlar açıklanırken adayların heyecanı salonun atmosferine de yansıdı.

Ekip Atölye oyuncuları ve ekibi, Kıyı Ege ve Ege Tiyatrolar Birliği Özdemir Nutku Tiyatro Ödülleri kapsamında "Yine Başladılar Şarkılarına" adlı oyunla 4 dalda ödüle aday gösterilmişti. Aday gösterildikleri ödüller, Yılın Işık Tasarımı, Yılın Genç Kuşak Erkek Oyuncusu, Yılın Kostüm Tasarımı ve Yılın Yapımı. Ekip Atölye, Yönetmenleri Arkın SELEK ile birlikte, tiyatro adına verilen en prestijli ödüllerden olan Özdemir Nutku ödüllerinden ikisi, Yılın Kostüm Tasarımı ve Yılın Yapımı ödüllerini alarak Aydın'a döndüler. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler