Takip Et

SON DAKİKA

Kurstaki eserlerini sergide beğeniye sundular

13 Haziran 2017, Salı 15:18

     


Efeler Belediyesi’nin Hasan Efendi Mahallesi Kültür ve Sanat Evi kursiyerleri, el emeği göz nuru ürünlerini sergilediler.

Kadın ve gençler olmak üzere, her yaştan vatandaşın çeşitli konulardaki becerilerini artırmak, yeteneklerini keşfetmek ve boş zamanlarını değerlendirmek için Efeler Belediyesi Kültür Sanat Evleri ile önemli bir ihtiyaca cevap veriyor.

Hasan Efendi Mahallesi Kültür ve Sanat Evi’nde 2016-2017 eğitim-öğretim yılını tamamlayan kursiyerler tarafından yapılan eserler, “Dönem Sonu Sergisi” ile görücüye çıktı. Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi’nde el emeği olan, ahşap boyama, örgü, iğne oyası, keçe süsleme gibi eserler sergilenerek vatandaşların beğenisine sunuldu.

Efeler Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde 8 ay eğitim almış olan 60 kursiyerin eserlerinin görücüye çıktığı serginin açılışına Aydın Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, Efeler Belediye Başkan Yardımcısı Sumran Ünal, Efeler Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Pınarcı, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

GÜNÜMÜZÜ GELECEĞE TAŞIYORUZ

Düşünen, üreten, sorgulayan gençliğe ihtiyaç olduğu vurgusu ile açılış konuşmasını yapan Efeler Belediye Başkan Yardımcısı Sumran Ünal, “Günümüz dünyasının araştıran, sorgulayan, düşünen nesillere ihtiyaç duyulduğu, hepimizin bildiği gerçeklerdendir. Düşünen, üreten, sorgulayan, araştıran nesilleri yetiştirmek için de öğrenime verdiğimiz önem kadar, eğitime de önem vermemiz gerekliliği de hepimizin bildiği gerçeklerdendir. Sosyal aktivitelere önem vererek onları geliştirerek, hem yetiştirdiğimiz çocuklarımızın hem de yetişenlerin üzerinde olumlu etkiler yaratmak mümkün. Sosyal etkinlikler, bireyin üzerinde çevresiyle iletişim kurmada, kendini keşfetmede, becerilerini geliştirerek bilgiye kolaylaştırmada, öz güveninin geliştiği ve sorumluluk bilincinin arttığı da bildiğimiz gerçekler. Efeler Belediyesi olarak günümüzü geleceğe taşımayı bilen, olağan işlerimiz yol, park, su gibi çalışmaların yanı sıra kültürel etkinliklerimize de önem vermenin gerektiğini biliyor ve destekliyoruz” dedi. (SUAT DENİZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler