Takip Et

SON DAKİKA

Didim’de ‘Sevgi Çiçekleri’ adlı oyun sahnelendi

12 Ağustos 2017, Cumartesi 15:09

     


Didim’de Akyeniköy Şehit Soner Turan Ortaokulu öğrencilerinin oluşturduğu Sevgi Çiçekleri Tiyatro Topluluğu, ‘Sevgi Çiçekleri’ adlı oyunu sahneleyerek, ardından ilçe protokolüne ziyaretlerde bulundu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Akyenikoylü öğrencilerden oluşan ve adını oynadıkları oyundan alan Sevgi Çiçekleri Tiyatro Topluluğu, üç seans olarak sahnelediği yazar Mustafa Gezer’in ‘Sevgi Çiçekleri’ adlı oyunu, İlkay Yamankaçar’ın yönetiminde, protokolün ve halkın geniş katılımıyla gerçekleştirdi. Didim Belediye Başkanlığı’nın da destek verdiği topluluk, Kuşadası’nın Davutlar Mahallesi’nde bulunan Değirmen çiftliğine düzenledikleri geziyle de yılın yorgunluğunu attı.

Topluluk, başta Didim Kaymakamı İskender Yönden ve Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay olmak üzere, oyunu izlemeye gelen protokol ziyaret ederek teşekkürlerini iletti. Bundan sonraki çalışmalarında hem Didim Kaymakamı Yönden’den, hem de Belediye Başkanı Atabay’dan destek sözü alan Sevgi Çiçekleri Tiyatro Topluluğu adına konuşan tiyatro usta öğreticisi İlkay Yamankaçar, “Çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hem bu oyunu, hem de hazırlayacağımız başka oyunları ilçe merkezinde de sahneleyeceğiz. Çalışmaları ulusal boyuta taşımayı hedefliyoruz” diye konuştu. (EDİZ VERDİOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler