Takip Et

/>

SON DAKİKA

Germencik 2. Kültür ve Sanat Çalıştayı sona erdi

12 Mayıs 2017, Cuma 10:49

     


Germencik’te 9 Mayıs 2017'de başlayan 2. Kültür Sanat Çalıştayı, Usta Edebiyatçı Yazar Muzaffer İzgü’nün söyleşisi ile tamamlandı.

 

Ege Sanat Platformu tarafından hazırlanan eserlerin sergilenmesi ile son bulan çalıştayda, saat 13:00 da Usta Yazar Muzaffer İzgü ile gerçekleştirilen söyleşide, öğretmenlik mesleğine ve yazarlığa nasıl başladığını anlattı. Sanatçı, yıllar önce, arkadaşı Nedim sayesinde gittiği Adana Halkevi Kütüphanesi'nde okuduğu ilk kitap olan ‘’Define Adası’’ isimli kitap ile hayatının değiştiğini dile getirdi. İzgü, kendisine sorulan sorulara tüm samimiyetiyle cevaplar verdiği söyleşinin ardından çalıştaydan ayrıldı. Çalıştayın son gününde, sanatçılar, 3 gün boyunca yaptıkları eserleri kapanış sergisi ile sundular. Adnan Menderes Üniversitesi müzik bölümü öğretim üyelerinin gerçekleştirdiği karma konserle 2. Germencik Kültür ve Sanat Çalıştayı sona erdi.

 

GELECEK YILLARDA DAHA DA RENKLİ OLACAK

İkincisini gerçekleştirdikleri Kültür Sanat Çalıştayı’nın çok verimli geçtiğini kaydeden Germencik belediye Başkanı Ümmet Akın, ‘’Çalıştayımızın bu yıl da amacına ulaşması bizleri mutlu etti. Gelişime açık Germencik için gerçekleşen bu çalıştay, önümüzdeki yıllarda daha renkli olacak. Şimdiden 3’ncü Kültür ve Sanat Çalıştayı'mızın hazırlıklarına başlayacağız. Katılımı ile bizleri mutlu eden Ege Sanat Platformu sanatçılarına ve Germencik halkına teşekkür ediyorum‘’ dedi. (HAKAN AKIN)

 







 
Son Eklenen Haberler