Takip Et

SON DAKİKA

Yenipazarlı minikler Aydın birincisi seçildi

11 Şubat 2019, Pazartesi 13:44

     


Aydın Okul Sporları İl Temsilciliği'nin faaliyet takviminde yer alan Okullar Arası Halk Oyunları Aydın İl Yarışması'nda Düzenlemesiz Dal Minikler Kategorisi'nde Yenipazar Merkez İlkokulu 1’inci oldu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Okul Sporları İl Temsilciliği'nin faaliyet takviminde yer alan Okullar Arası Halk Oyunları İl Birinciliği Yarışmaları, geleneksel düzenlemeli ve geleneksel düzenlemesiz dallarında gerçekleştirildi. Aydın halkınca beğenilerek izlenen halk oyunları gösterilerine Efeler Atatürk Spor Salonu’nda büyük ilgi vardı. Sporcu velileri ve halk oyunlarını izlemeye gelen vatandaşlar gösterilere alkışlarla destek oldu.

KUPA VE BAŞARI BELGELERİ VERİLDİ

Düzenlemesiz Dal Minikler Kategorisi'nde Yenipazar Merkez İlkokulu birinci seçildi. Yıldızlar Kategorisi'nde de Efeler Mustafa Kiriş Ortaokulu birinci, Efeler Kardeşköy Ortaokulu ikinci ve Efeler Hacı Celal Ortaokulu üçüncü oldu. Gençler kategorisinin birincisiyse Aydın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. Düzenlemeli Dal Gençler Kategorisi'nde Kuşadası Makbule Hasan Uçar Anadolu Lisesi birinci ve Didim Zeynep-Mehmet Dönmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci oldu. Yarışmalar sonunda Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nce derece elde eden takımlara kupa ve başarı belgesi takdim edildi.

Antrenörler Mesude Ayaydın ve Ömer Kılcı'yla yarışmalara hazırlandıklarını ifade eden Okul Müdürü Fatih Okuyan, miniklerin başarısından çok mutlu olduklarını belirtti. (SERKAN SARAÇOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler