Takip Et

SON DAKİKA

Söke Belediyesi'nden açık hava sinema keyfi

9 Ağustos 2017, Çarşamba 15:27

     


Söke Belediyesi'nin yaz aylarında geleneksel hale getirdiği Açık Hava Sinema günleri başlarken, ilk gece gösterimi gerçekleştirilen DAĞ-2 adlı filme Sökeli sinemaseverlerin ilgisi dikkat çekti.

Söke Belediyesi'nin yaz sezonu kültürel etkinliklerinin arasında yer alan Açık Hava Sinema günlerinde bir kez daha nostalji yaşatılıyor. İstasyon Caddesi Lima Resturant Yanı, eski zirai donatım bahçesinde yapılan sinema günlerinde bu sezon vizyonda öne çıkan filmler sinemaseverlerle paylaşılıyor.

Yazlık sinema keyfinde geçmiş yıllarda olduğu gibi filmin gösteriminden önce eski kırk beşlik plakların şarkıları yayınlanırken, film gösteriminde Söke Belediyesince izleyicilere meşrubat ikram edilmesi etkinliği daha da keyifli hale getirmekte.

Söke'de hafta sonuna kadar sürecek açık hava sinema keyfinin ilk akşamında sinemaseverler Söke Belediyesine teşekkür ederlerken, etkinlikte bu akşam başrollerini Murat Boz’un oynadığı’ Dönerse Senindir’, yarın akşam 'Ata Demirer’in başrol oynadığı ‘Olanlar Oldu’, 11 Ağustos Cuma günü akşamı ise komedi filmi 'Çalgı Çengi’ gösterime girecek. (NECATİ MALDAR/DENGE AJANS)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler