Takip Et

SON DAKİKA

“Hayatın her tonu” Karacasu’da

7 Aralık 2018, Cuma 11:16

     


Karacasu Belediyesi sosyal ve kültürel etkinlikleri kapsamında İzmir Derin Sahne Tiyatro ekibi Belediye Kültür Merkezi’nde gündüz çocuklar için ‘Palyaçoların Yolculuğu’nu, akşam ise büyükler için‘ Hayatın Her Tonu’ adlı tiyatro oyununu sahneledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çok sayıda tiyatro severin izlediği oyun hem güldürdü, hem düşündürdü hem de hüzünlendirdi. Derin Sahne ekibinden Emel ve Cüneyt Gürbüz’ün rol aldığı tek perdelik oyunda, oyunun adı gibi hayatın her anından kesitler izleyiciye aktarıldı. Kadının toplumdaki yeri, Soma’daki kömür madeni göçüğü başta olmak üzere hayatın her tonundaki olayların sahnelenmesi izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

Güldüren, güldürürken düşündüren, zaman zaman hüzünlü bölümleriyle günlük yaşamı sorgulatan oyun büyük beğeni topladı. Emel ve Cüneyt Gürbüz’ün seyircileri de dahil ettiği oyun büyük alkış aldı. Sahnelenen oyun sonrası tiyatro sanatçılarına çiçek takdim eden Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, Derin Sahne ekibine ve oyunu izlemeye gelenlere teşekkür etti. Emel-Cüneyt Gürbüz çifti, her yıl Karacasu’ya severek geldiklerini belirterek, kendilerini tiyatro severlerle buluşmalarını sağlayan Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı’ya teşekkür ettiler. (DUYGU DİLEK) 







 
Son Eklenen Haberler