Takip Et

SON DAKİKA

Hababam Sınıfı oyuncuları, Söke’de öğrencilerle buluştu

7 Aralık 2018, Cuma 16:49

     


Türk sinemasının unutulmaz filmlerinden olan Hababam Sınıfı’nın oyuncuları Aydın’ın Söke İlçesi’nde öğrencilerle bir araya geldi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Söke’de faaliyet gösteren özel bir okulun davetlisi olarak okula gelerek öğrencileriyle buluşan 1975 yılında Rıfat Ilgaz tarafından Yeşilçam’a kazandırılan Hababam Sınıfı’nın oyuncuları, anılarını öğrencilerle paylaştı. Okulun öğrencileri, filmleriyle büyüdükleri Hababam Sınıfı’nın oyuncularını coşkuyla karşıladı. Türk Sineması’nın unutulmaz yapıtlarından ve 5 neslin izlediği Hababam Sınıfı filmlerinde rol alan, canlandırdıkları karakterle hafızalara kazınan oyuncular Ercan Gezmiş (Postal Rıza), Teoman Ayık (Öğrenci), Tuncay Akça (Bacaksız), Ahmet Arıman (Hayta İsmail), Mehmet Çatay ve Gazanfer Şener (Kikirik), Hababam Sınıfı filmlerindeki anılarını öğrencilere anlattı.

Etkinliğe Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Söke İlçe Emniyet Müdürü Yalçın Şipal, İlçe Jandarma Komutanı Gökhan Kurgan ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri de katıldı. Etkinlikte öğrenciler başta olmak üzere tüm katılımcılar keyifli anlar yaşadı. Sanatçıların anılarını paylaştığı etkinliğin sonunda sanatçılara plaket verildi. (EDİZ VERDİOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler