Takip Et

SON DAKİKA

Sökeli Kadın Başkan, siyasete mola, sanata devam

7 Haziran 2017, Çarşamba 11:04

     


Söke siyasetinin renkli simalarından DYP eski ilçe başkanlarından Mine Nil Özgen, siyasete ara verince, yaptığı yağlı boya tabloları ile büyük beğeni topladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Söke siyasetinin renkli simalarından olarak bilinen, uzun yıllar aktif siyaset yapan, 2002-2007 yıllarında Doğru Yol Partisi ilçe başkanlığı ve GİK üyeliği görevinin yanı sıra 2009 genel seçimlerinde milletvekili adayı da olan Mine Nil Özgen, siyasi yaşamına ara verince sanata sarıldı.

Söke Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü iş birliği ile açılan resim kurslarına katılan, üç çocuk annesi, eski ilçe başkanı Özgen, altı aylık kurs süresince atölye çalışmalarında harika eserler ortaya çıkardı.

Yaptığı yağlı boya resim çalışmalarını Bedesten Sanat Galerisi'nde, karma resim sergisinde sergileyen Mine Nil Özgen’in çalışmaları büyük beğeni toplarken Özgen, ”Lise dönemimde öğretmenimiz Fahri Sümer’den aldığımız eğitimle resim alt yapım vardı. Ancak uzun yıllar fırsat bulamamıştım. Bir yandan siyasetle uğraşmak bir yandan günlük yaşamda resim yapmak mümkün olmuyordu. Son dönemlerde siyasete ara verince fırsatı değerlendirirken dinlendim” dedi. Katıldığı kurs ile yeni arkadaş çevresi de edindiğini sözlerine ekleyen Özgen, hedefini daha da geliştirerek kişisel sergi açmak olduğunu dile getirdi. (NECATİ MALDAR/DENGE AJANS)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler