AyFm 100.5
  • 19 Temmuz 2025, Cumartesi 08:34

MHP’li esnaf İYİ Parti’ye katıldı

İYİ Parti Köşk İlçe Başkanı Yaşar Baş, AK Parti, MHP ve DEM Parti arasında kurulan ittifakın tabanda büyük tepki topladığını ve bu gelişmelerin ardından İYİ Parti’ye katılımların çığ gibi arttığını söyledi. Katılımlar arasında ilçede ülkücü kimliğiyle tanınan ve uzun yıllar MHP’ye hizmet eden esnaf Mehmet Şahin’in yer alması dikkat çekti.

Milliyetçi Hareket Partisi’nden istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyuran Mehmet Şahin, paylaşımında sert ifadeler kullandı. Şahin, “Biz boşuna şehit vermişiz, davamız diye boşuna nutuk atmışız. Devlet aklı diye bir şey varmış, her şeyi kabul etmek zorundaymışız. Lider eleştirilmezmiş. Bu mu Dokuz Işık?” diyerek tepkisini dile getirdi. AKP ve MHP ilçe başkanlarını istifaya çağıran Şahin, “Ülkücü birey olarak DEM Parti ile nasıl ittifak kurarsınız? Yıllarca kardeşi kardeşe kırdırdınız, şimdi onurunuz varsa istifa edin” dedi.

İYİ Parti Köşk İlçe Başkanı Yaşar Baş, Mehmet Şahin’in istifasının sıradan bir kopuş olmadığını vurgulayarak, “Mehmet Şahin, ‘Terörsüz Türkiye’ diyerek ihaneti meşrulaştıranlarla, terörden medet umanlarla Türk evladı yol yürümez’ diyerek partimize katıldı. Milliyetçilerin, Türk evlatlarının yeri artık İYİ Parti’dir,” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Köşk İlçe Teşkilatı’na katılan Mehmet Şahin’e üyelik işlemi İlçe Başkanı Yaşar Baş tarafından yapıldı. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.