Takip Et

/>

SON DAKİKA

Köşklüler belediyenin hizmetlerinden memnun

4 Ocak 2024, Perşembe 15:13

     


Aydın Köşk İlçesi’nde belediye hizmetlerin memnun olduklarını belirten vatandaşlar, “Köşk Belediyesi sokak hayvanları sorununa da çözüm bulmalı” dedi.

Köşk İlçesi’nde vatandaşlara, belediye hizmetlerinden memnun olup olmadıklarını ve bekledikleri hizmetleri sorduk. Köşk Belediyesi’nin gerekli hizmeti verdiğini söyleyen ilçe halkı, son dönemlerde artan sokak hayvanları sorununa çözüm bulunmasını istedi. Sosyal aktivite alanlarının çoğaltılmasını isteyen vatandaşlar, çocukları için özel eğitim kurumu olmadığı için Efeler İlçesi’ne gitmek zorunda kaldıklarını ifade etti.

"İNŞALLAH TEKRAR KAZANIR"

Halil İbrahim Ayhan, “Ben köşk belediyesinin hizmetlerinden memnunum. İnşallah başkanımız önümüzdeki seçimlerde tekrar kazanır” diye konuştu.

"İLÇEMİZİ DERLEYİP TOPARLADI"

Köşk’te sosyal faaliyet alanlarının olması gerektiğini belirten Zehra Kartal, “Çok şükür belediye hizmetleri devam ediyor. Ancak bizim ailecek çıkıp kahvaltı yapabileceğimiz veya ailecek oturabilecek park alanlarımız yok. Bir misafirimizi alıp böyle sosyal alanlara götürmek isteriz ama bunlardan biraz mahrumuz. Fakat belediye başkanımız ilçemizi derleyip toparladı. Ancak, çocuklar için ve bizler için sosyal alanlar istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

"SEÇİLİRSE SOSYAL ALANLAR İSTİYORUZ"

İlçede sokak hayvanlarının sayısında oldukça artış olduğunu belirten Simge Tekin, “Ben Köşk Belediyesi’nin hizmetlerinden memnunum, ancak sokak hayvanlarından pek değilim. En sevdiğim hayvanlar köpek ama sokaklarımızda çok fazla varlar. Bakan ve besleyen insanlara tabii ki saygı duyuyorum. Bunu bahçelerinde veya daha uygun alanlarda bakmalarını rica ediyorum, sokaklarda değil, Ayrıca, çocuklarımız için özel eğitim kurumlarının olmasını isteriz. Çünkü Köşk’te böyle bir alanlarımız yok. Genelde merkez Efeler’ gidiyoruz. Bu sosyal aktivite alanları içinde geçerli. Eğer Başkanımıza inanıyoruz" dedi.

"YARDIMIMIZA İLK BAŞKANIMIZ KOŞTU"

Köşk’ün kırsal Mezeköy Mahallesi’nde ikamet ettiğini söyleyen Mehmet Yılmaz, “Ben Köşk’ün dağ köyünde oturuyorum. Belediye başkanımız her istediğimizi yaptı ve yapmaya devam ediyor. Son olarak yaşadığımız sel felaketinde de ilk yardıma koşan, belediye ekiplerimiz oldu. Biz çok memnunuz fakat gençlerimiz mahallemize saha istiyor. Muhtarlığımız yer gösterebilirse o hizmeti de yapacaklarına eminim” açıklamasında bulundu.  (ERDAL AYDIN) 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler