Takip Et

/>

SON DAKİKA

Özçelikler Petrol büyümeye devam ediyor

24 Ocak 2024, Çarşamba 15:27

     


Aydın’ın Koçarlı ilçesi Yeniköy Mahallesi’nde 2012 yılından bu yana hizmet veren Özçelikler Petrol Ofisi, büyümeye devam ediyor.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Özçelikler Petrol Ofisi işletme sahibi Adnan Kızılaslan mahallede yaşayan vatandaşların market sorununa çözüm getirdi.

Yaklaşık bir yıldır petrol ofisini işleten Adnan Kızılaslan, bölge halkına daha iyi hizmet verebilmek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde petrol ofisinde bulunan markette daha iyi hizmet verebilmek için marketi büyüten Kızılaslan, görkemli bir açılışla marketi bölge halkına hizmete açtı.

Yenilenen marketin açılışına Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Yaman, Hanport Lojistik firması sahibi Hasan Han, 1912 Yeniköy Spor Kulübü Başkanı Ahmet Altındiş, Yeniköy Mahalle Muhtar adayı Hızır Balcı başta olmak üzere birçok vatandaş katıldı.

Mahalle halkına daha iyi hizmet verebilmek için petrol ofislerini büyütmek istediklerini belirten Özçelikler Petrol Ofisi market satış müdürü Muharrem Koyuncu, “Özçelikler Petrol ofisi 2012 yılından bu yana hizmet veriyor. Bir yıldır da petrol ofisi bayisine geçti. Petrol ofisinin sahibi Adnan Kızılaslan bölgeyi daha büyük hizmetler buluşturmak istediğini söyledi. Bizde bölge halkının bütün ihtiyaçlarını karşılayabileceği, fiyatları uygun bir mağazanın açılmasını önerdik. O da hemen başlayalım dedi. Koçarlı’nın birçok mahallesi var. Dağ köyleri ve ova üzerinde yaşayan vatandaşlar markete ulaşmakta zorluk çekiyordu. İnsanlar markete gitmek için Koçarlı’ya gidiyordu. Biz bu durumu ortadan kaldırmak istedik. Acil bir ihtiyaç anında burada her şeyi bulabilecekleri bir market yaptık“ ifadelerini kullandı.

“KOÇARLI’DA DAHA BÜYÜK MARKETİ OLAN PETROL OFİSİ YOK”

Diğer petrol ofislerine göre daha fazla hizmet verdiklerini anlatan Koyuncu, “Biz bu marketi petrol ofisi ile birlikte hizmete açtık. Bu yüzden bölgede hem petrol ofisi olup hem de bu kadar büyük bir markete sahip olan bir ofis yok. Markette gıda, temizlik malzemesi, hırdavat, petrol ofisi yağları, oyuncak, kırtasiye malzemeleri, kahve makinesi, ısıtıcı, telefon aksesuarları gibi bir çok ürün var. Bizim marketimiz sabah 06:00’da açılıyor gece 00:00’a kadar hizmet veriyor”

“DAHA BÜYÜK HEDEFLER İÇİN İŞE KOYULDUK”

Bundan sonraki hedeflerini anlatan Koyuncu, “Marketi açtık ama durmak istemiyoruz. Bundan sonraki hedefimiz üç büyük firmayla distribütörlük anlaşması yapmak için çalışıyoruz. Hemen yan tarafımıza tarım ekipmanları, yedek parçaları satışı yapacağız. Bununla ilgili hemen işlemleri başlattık. İnşaatı bittikten sona bu hizmeti de vereceğiz. Diğer yan tarafta 1500 metrekare bir alanımız var. Orayı da kapatıp inşaat malzemeleri, kömür, su bayiliği ve tarım ürünleri gibi alım satımlar yapacağız. Onu da en kısa zamanda bölge halkımızla buluşturacağız”

“YAKITI AYAĞINIZA GETİRİYORUZ”

Her zaman çiftçimizin yanındayız diyen Koyuncu, “Ofisimizde taşıtmatiklerimiz mevcut. Tüm bölgeye taşıtmatik hizmeti veriyoruz. Bunun yanında ayrıca pamuk toplama makinaları, slaj makinaları, hafriyat kamyonlarında mazotları halkımızın ayağına götürüyoruz. İki büyük tırlarımızla da uzak mesafelere de yakıt götürüyoruz. Çifçimizin yanında olmak istiyoruz. Kaliteli mazot vermek istiyoruz. Elimizden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. (SELİME AYDEMİR)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler