Takip Et

/>

SON DAKİKA

Her yağmur aynı çile

21 Ocak 2024, Pazar 15:36
Son güncelleme: 21 Ocak 2024, Pazar 16:28

     


Aydın’ın Koçarlı ilçesi Çulhalar Mahallesi’nde yaklaşık bir yıl önce sökülen parke taşları vatandaşlara çile çektiriyor.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Aydın’ın Koçarlı ilçesi Çulhalar Mahallesi’nde Göcer Cafe işletme sahibi Gamze Erbilgen işletmesinin bulunduğu alanda sökülen parke taşlarının bir yıldır yerine yenisinin yapılmadığını söyleyerek yetkililere sitem etti.

Çulhalar’da işletmesi bulunan Erbilgen, yaklaşık bir yıl önce yolun bozuk olmasından dolayı Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde parke taşlarının düzeltilmesi konusunda yardım istedi. Bölgeye gelen ekipler tarafından yolun düzeltilmesi amacıyla parke taşları yerinden söküldü. Ancak bir yıldır kaderine terk edilen yoldan dolayı hem işletme sahibi hem de gelen müşteriler isyan etti.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan işletme sahibi Gamze Erbilgen, “Yaklaşık bir yıl önce belediyeye başvurduk. Kayanın üzerindeydi yol. Düzeltilmesini talep ettik. Ekipler geldi parke taşlarını söktü. Daha sonra gelen giden olmadı. Hem Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin hem de Koçarlı Belediyesi’ni aradık. Büyükşehir’den bize sürekli şu gün geleceğiz bu gün geleceğiz dendi. Ancak kimse gelmedi. Yaz ayında tozdan geçilmezken kış ayında çamurdan geçemiyoruz. Müşterilerimizin araçlarını traktörle çekmek zorunda kalıyoruz. Hem biz hem de müşterilerimiz büyük rezillikler çekiyoruz. Bir an önce bu yolun yapılmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı. (SELİME AYDEMİR)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler