Takip Et

/>

SON DAKİKA

Özgür Arıcı, mazbatasını aldı

9 Nisan 2024, Salı 15:56
Son güncelleme: 9 Nisan 2024, Salı 16:48

     


31 Mart yerel seçimlerinde Koçarlı Belediye Başkanı seçilen Özgür Arıcı Aydın İl Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

31 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimlerde yüzde 48'lik oy oranıyla Koçarlı Belediye Başkanı seçilen CHP'li Özgür Arıcı ve belediye meclis üyeleri, İl Seçim Kurulu'na gelerek mazbatalarını aldı.

Mazbatasını alan Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı açıklamalarda bulundu.

"ANAMIZIN AK SÜTÜ GİBİ HAK ETTİK"

Arıcı, "Seçim bitti. Bütün itirazlara rağmen mazbatamızı aldık. Bu üçüncü itirazlarıydı. Biz bu mazbatayı anamızın ak sütü gibi hak ettik. Koçarlı halkına çok teşekkür ediyorum. Daha önce söylemiştim, şimdi tekrar söylüyorum. Kimseyi ayırmadan, parti gözetmeden herkesin belediye başkanı olacağım. Bir olmadan biz olarak hizmet edeceğiz. Meclis üyelerim ve ekip arkadaşlarımla her beraber Koçarlı'nın hizmetinde olacağız. Koçarlı için yarım kalan işlerimiz var ilk önce onları tamamlayacağız. Seçimde verdiğimiz sözler var. Onların hepsini yerine getireceğiz" ifadelerini kullandı.

Mazbata töreninin ardından Başkan Arıcı, belediye meclis üyeleri ve partililerle birlikte objektiflere poz verdi.

Öte yandan, başkan hariç 15 üyeden oluşan meclis de şekillendi. 2’si kontenjan olmak üzere toplam 9 meclis üyesi çıkaran CHP, mecliste çoğunluğu ele geçirdi. Cumhur İttifakı kapsamında Koçarlı’da iş birliği yapan AK Parti ve MHP ise 6 meclis üyesinde kaldı.

Koçarlı Belediye Meclisi’ne CHP’den Yücel Şengün, Racı Aydemir, Ali Uzunkaya, Hicrigül Eroğlu, Mevlüt Çıntar, Halil İbrahim Yaraşık, Mehmet Bayar, Cevat Olgun ve Tayfun Aygün girdi. Meclis üyelerinden Cevat Olgun ve Yücel Şengül, Koçarlı’yı Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nde de temsil edecek.

Cumhur İttifakı’ndan da Ahmet Bahri Erdel(AK Parti), Çetin Çallak(AK Parti), Recep Karatosun(AK Parti), Memduh Bircan (MHP), Mehmet Kaplan(AK Parti) ve Murat Uncu(AK Parti), meclis üyesi seçildi. Bahri Erdel, aynı zamanda Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi olarak görev yapacak. (ERDAL AYDIN) 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler