Takip Et

/>

SON DAKİKA

Özgür Arıcı’dan Koçarlı’ya hizmet yağacak

5 Mart 2024, Salı 13:21
Son güncelleme: 5 Mart 2024, Salı 13:24

     


CHP Koçarlı Belediye Başkan Adayı Özgür Arıcı 31 Mart yerel seçimler kapsamında Koçarlı’nın Kasaplar ve Haydarlı Mahallelerini ziyaret etti. 200 araçlık konvoy eşliğinde köy köy dolaşan Özgür Arıcı, Kasaplar ve Haydarlı’da meşalelerle karşılandı. Yoğun bir kalabalığın olduğun mahallelerde Özgür Arıcı’ya sevgi seli oluştu. Mahallede yapacak oldukları hizmetleri açıklayan Özgür Arıcı halkın kafasını karıştıran doğalgaz iddialarına da yanıt verdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

"BEŞ YILLIK SÜREÇTE KOÇARLI BELEDİYESİ NE HİZMETİ YAPTI?"

Kasaplar'da konuşan CHP Koçarlı ilçe Başkanı Hasan Akın, “Bu beş yıllık süreçte Koçarlı Belediye Başkanımız, bunu eleştirmek amaçlı söylemiyorum. Sadece merak ettiğim için gittiğimiz bütün köylerde bunu sordum ben. Bizim hizmetlerden sonra bu beş yıllık süreçte Koçarlı Belediye Başkanı ne gibi hizmetlerde bulundu? Diye sordum. Bir çok yerde sizden sonra hiçbir hizmet görmedik. Ufak tefek şeyler yapıldı ama biz gerçekten mağdur olduk dediler. Bizde köylülerimize ‘bu genel seçim değil yerel seçim’ geçen dönem bizim yaptığımız hizmetler ortada. Biz kaldığımız yerden hizmetlerimize devam etmek istiyoruz. Biz genç, kalbi güzel belediye başkan adayımız Özgür Arıcı ile birlikte bu seçimi kazanacağız hep birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.

“BİZİM BELEDİYECİLİĞİMİZDE KAVGA DÖVÜŞ YOK”

CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz “Özgür başkanımla Koçarlı’da kavgayla değil, gürültüyle değil, güler yüzle hizmet vermeye devam edeceğiz bunun sözünü veriyoruz. Bizim belediyeciliğimizde dövüş yok,bizim belediyeciliğimizde kibir yok. Hizmet var. Alçak gönüllülük var. Güler yüzlülük var. Kapıların sonuna kadar açık olduğu bir Koçarlı Belediyesi var”

“BANA 7/24 ULAŞABİLİRSİNİZ”

Koçarlı Belediye Başkan Adayı Özgür Arıcı da “Benim mesleğim gereği telefonum 24 saat açık. Belediye başkanı seçilirsem yine açık olacak. Bana 7/24 ulaşabilirsiniz. Ben de Ali Çavuş’un torunuyum. Ben Bıyıklılıyım. Sizden biriyim. Ve size hizmet etmek için buraya geldim. Belediye Başkanlığı benim için hizmet demek. Ben geliştirdiğim projelerle sizlere hizmet etmek için emrinizdeyim”

“DOĞALGAZ HER YERE GELECEK”

“Koçarlı Belediyesi olmazsa köylere doğalgaz gelmeceyekmiş” iddiaları hakkında konuşan Arıcı, “İlk doğalgaz İncirliova ve Germencik’e, Söke’ye geldi. Bunlar da Cumhuriyet Halk Parti’li belediyeler. Hiç kimse bunun reklamını yapmadı. Doğalgaz her yere gelecek. Bunun parti ile bir ilgisi yok” dedi.

“VETERİNER HEKİMLİĞİ, ZİRAAT MÜHENDİSLİĞİ, SÜT FABRİKASI, PARKE TAŞI FABRİKASI VE KIZ ÖĞRENCİ YURDU”

Koçarlı için projelerini açıklayan Arıcı,“Herkesin cebine yarar sağlayacak projelerini açıklayan Arıcı,” Biz Koçarlı Belediyesi olarak. Veteriner Hekimliği olacak. Bundan sonra veteriner hekime verdiğiniz ücreti Koçarlı Belediyesi olarak biz vereceğiz. Ben 100 hayvanı olana o hizmeti veremem. Ben 10 hayvanı olana bu hizmeti verebilirim. Bütün hizmeti biz vereceğiz. Biz Koçarlı Belediyesi olarak Ziraat Mühendisliği hizmeti vereceğiz. Artık dronlar ilaçlama hizmeti de vereceğiz. Drona ihtiyacınız olunca Koçarlı Belediyesi’ni arayıp drone ile ilaçlama yapabileceksiniz. Bu hizmeti Ziraat Mühendisleri ile birlikte biz vereceğiz. Süt toplama fabrikası kuracağız. Koçarlı’nın sütlerini biz değerinde alıp bunu işleyip dışarıya göndereceğiz. Vatandaşlarımızın en çok istedikleri parke taşları, muhtarımda biliyor vatandaşlarımız bizden sokakların parke taşı olmasını istiyor. Biz bunu fabrikasını kurup kendi parke taşımızı yapıp 52 mahallenin sokaklarına kendimiz döşeyeceğiz. Belki de bunu ihracatını diğer yerlere de yapacağız” ifadelerini kullandı.

“BENİM TEK ZAYIF NOKTAM KIZ ÇOCUKLARI”

“Benim tek zayıf noktam kız çocukları” diyen Arıcı,“Her yerde benim açığımı arıyorlar. Evet benim tek bir zayıf noktam var. O da kız çocukları. Kız çocuklarının okuması için elimden geleni yaparım. Koçarlı Belediyesi ek hizmet binasını oraya 200 kişilik kız öğrenci yurdu olarak tasarladık. Orada kız öğrencilere hizmet edeceğiz. Ova ve dağ köylerindeki kız çocuklarımızın eğitiminde orayı ücretsiz olarak kalmalarını sağlayacağız” dedi.

“DÜĞÜN SALONLARINDAN ÜCRET ALMAYACAĞIZ”

Belediyenin düğün salonlarından ücret almayacaklarını dile getiren Arıcı, “Millet Bahçesi, Düğün salonu, park bunları hiçbirinden ücret almayacağız. Şuanda Millet Bahçesi’nde düğün yapmak 25 bin lira. Ve bunun içinde hiçbir şey yok. Biz düğün ve cemiyetlerinizde Millet Bahçesi’ni sizlere ücretsiz olarak hizmetinize sunacağız. Ben makam arabası kullanmayacağım. Ben kendi arabamı kullanacağım. Mazotu da buna dahil. Ben şuanda mevcut makam aracını sağlık hizmetlerinde kullanacağım. Ben hizmet etmek için geldim. Biz kalp kırmaya değil gönül almaya geldik” ifadelerini kullandı. (SELİME AYDEMİR)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler