Takip Et

/>

SON DAKİKA

Karpuzlu’da festival coşkusu yaşandı

11 Eylül 2023, Pazartesi 10:00
Son güncelleme: 11 Eylül 2023, Pazartesi 10:08

     


Karpuzlu Belediyesi tarafından düzenlenen 9. Alinda Kültür Sanat ve Turizm Festivali büyük bir coşku ile gerçekleşti. Festivalin final bölümünde sahne alan ünlü sanatçı Zara, alanda bulunan binlerce vatandaşı coşturdu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez ile Karpuzlu Kaymakamı Merve Ayık’ın ev sahpliğinde ve koordinesinde düzenlenen 9. Alinda Kültür Sanat ve Turizm Festivali’ne, TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ile AK Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen, Aydın Vali Yardımcısı ve Efeler İlçe Kaymakamı İlker Arıkan, Karpuzlu Kaymakamı Merve Ayık, Ak Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, AK Parti ve MHP Karpuzlu ilçe Başkanları, sivil toplum örgütü ilçe temsilcileri ve mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Karpuzlu Belediyesi hizmet binası önünde buluşan protokol üyeleri ile vatandaşlar, mehteran takımı eşliğinde Alinda Antik Kenti Agora Meydanı’na kadar kortej eşliğinde yürüdü. Burada açılış konuşmasını yapan Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez, amaçlarının Karpuzlu’nun ve ören yeri Alinda Antik Kenti’nin tanıtımına katkı sunmak olduğunu ifade etti. Başkan Dönmez, “Göreve geldiğimizden buyana ilçemizin kalkınması adına çalışıyoruz. Karpuzlu Hükümet Konağı binası ve spor salonu yapımı başlandı. Karpuzlu-Milas yolumuzun bir bölümü yapıldı. Kalan yaklaşık 5 kilometrelik yol yapımı tamamlandığında Karpuzlu, ünlü turizm merkezi olan Bodrum’a açılan kapı olacak” dedi.

AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş ile Ömer Özmen de, Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez’in hizmet aşığı olduğunu ve Ankara’da birlikte sürekli kapıları aşındırdıklarını belirtti. Milletvekilleri Savaş ve Özmen, Karpuzlu’ya ve Aydın’a yapılacak yatırımların takipçisi olduklarını kaydetti.

Konuşmaların ardından çeşitli yörelerin halk oyunları ve mehteran gösterisi düzenlendi. Çocuklar için animasyon gösterisinin ardından Başkan Dönmez, belediye çalışanları başta olmak üzere katılımcılar Ankara yöresi müzikleri eşliğinde gönüllerince eğlendi.

Akşamına da Karpuzlu Belediyesi Pazaryeri alanında yöresel sanatçılar Sevtuğ ile Gülay sahne alırken, gecenin finalini de ünlü sanatçı Zara yaptı. Zara, söylediği şarkılarla alanı dolduran binlerce vatandaşı mest etti. Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez, sahne alan sanatçılara plaket ve yöresel ürünlerden oluşan hediye spetini takdim etti. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler