Takip Et

SON DAKİKA

Aydın o simitçiyi konuşuyor

31 Ocak 2024, Çarşamba 11:43
Son güncelleme: 2 Şubat 2024, Cuma 22:13

     


Aydın’da AK Parti Belediye Başkan adayı Mustafa Savaş ve CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özlem Çerçioğlu 31 Mart Yerel Seçimleri için sahaya indi.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Geçtiğimiz günlerde Efeler’deki Cumartesi pazarında esnaf ziyareti yapan Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özlem Çerçioğlu’na bir simitçi “Başkanım Aydın’ı bir daha sallayıver de görsünler Çerçioğlu’nu, topuklu efe nasıl sallıyormuş bir görsünler” diyerek seslendi.

Dün akşam saatlerinde de AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş’ın esnaf ziyareti esnasında sokakta denk geldiği aynı simitçi bu kez Mustafa Savaş’a “Vay vay, sayın vekilim hoş geldiniz. Sıkıntı yok ibre bizden tarafa döndü. Bu iş bitti. Ben imzamı atıyorum. Genel seçimde vekillik için oy verdim bu seferde Mustafa Savaş Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı. Yazın bunu buraya ” ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada gündeme oturan simitçiye yorum yağdı. İki videoyu da izleyen vatandaşların simitçinin farklı günlerde her iki adaya söyledikleri dikkatlerden kaçmadı. (SELİME AYDEMİR)

 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler