Takip Et

SON DAKİKA

Vergi dairesinde gece mesaisi

30 Kasım 2016, Çarşamba 22:23

     


Vergi ve prim borçları başta olmak üzere, bazı alacakların yapılandırma ödemeleri için vergi daireleri gece saat 24.00'e kadar açık kalırken, gece mesaisi yapan Aydın Vergi Dairesinde yapılandırma ödemeleri devam ediyor.

6736 sayılı 'Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun' kapsamında yapılandırılan alacaklardan vergi dairelerine ödenmesi gerekenlerin peşin ve ilk taksit ödeme süresi bugün sona eriyor. Yeniden yapılandırmada son güne yığılan başvurular üzerine Maliye Bakanlığı harekete geçti. Vatandaşların mağdur olmaması için vergi daireleri gece mesaisi yapıyor. Aydın Vergi Dairesinde de ödemeler kabul edilirken, birçok vatandaş sıra için kuyruk oluşturdu.

Efeler Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu, vatandaşların mağdur olmaması için sabaha kadar çalışacaklarını söyleyerek, "24'ye kadar bitmezse vatandaşımızın mağdur olmaması için sabaha kadar çalışacağız. Son 3 gündür yoğun mesai harcıyoruz. Dün saat 21.00'e kadar devam ettik. Gerçekten çok yoğun bir ilgi var. Halkımızın gösterdiği bu yoğun ilgiden de oldukça memnunuz. Böyle olunca zevkle ve daha da gayretle çalışıyoruz" dedi. (ÖZGE SÖNMEZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler