Takip Et

SON DAKİKA

Didim Ticaret Odası, interaktif oda oluyor

30 Kasım 2016, Çarşamba 14:15

     


Didim’de en önemli hedefi ‘E-oda’ olmak olan Didim Ticaret Odası, bu hedefe giden bir hizmeti daha gerçekleştiriyor. Artık mobil uygulama yüklemeden veya Didim Ticaret Odası web sitesine giriş yapmadan da önemli bilgilendirmeler akıllı telefon, tablet ve masaüstü bilgisayarlardan takip edilebilecek.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Geçtiğimiz günlerde Didim’deki tüm sosyal aktiviteleri tek çatı altında toplayacak ‘Etkinlik Takvimi’ modülünü hizmete alan Didim Ticaret Odası, planlanan tüm adımları gerçekleştirdiğinde teknoloji kullanımı açısından en yenilikçi ve en interaktif oda olacak. Bu özellik ile Didim Ticaret Odası bildirimleri, ekranların sağ alt kısmında veya cep telefonları ile tabletlerin bildirim panelinde bir pencere açarak vatandaşa ulaşacak. Bunun için bir uygulama yüklenmesine gerek olmadığı gibi web tarayıcının da açık olmadığı durumlarda dahi bildirimlerin vatandaşa ulaşacağı bildirildi.

Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ, “Bundan böyle bu sistemi kullananlar Didim Ticaret Odası’ndan gelen önemli bildirimleri gözden kaçırmamış ve zamanında okumuş olacaklar. Bildirimler anlık veya zamanlanarak gönderilebildiği gibi, özelleştirilmiş gruplara, belirlenmiş üye kişilere veya belirli bir coğrafi alana, belirli dil ya da dillere de gönderilebiliyor. Bu yeni yöntemle birlikte Didim Ticaret Odası, web sitesi kullanıcılarıyla olan iletişim gücünü daha da artıracak” dedi. (EDİZ VERDİOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler