Takip Et

SON DAKİKA

AYESOB yönetiminden Baştuğ'a ziyaret

30 Kasım 2016, Çarşamba 12:27

     


Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) yönetimi, Aydın İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ'a hoş geldin ziyaretinde bulundu. Ziyarette AYESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan, Genel Sekreter Mustafa Çağlayan ve Yönetim Kurulu üyeleri hazır bulundu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

AYESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan, İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ'a Aydın'daki yeni görevinde başarılar diledi.

Aydın'ın esnaf ve sanatkarların durumu hakkında bilgi veren ve yeni görevinde kendilerine her zaman esnaf ve sanatkâr olarak yardımcı olacaklarını belirten Çetindoğan, “Esnaf ve Sanatkârımız, devletine, bayrağına ve vatanına sadıktır. Toplumsal sorunlara en az karışan bir topluluk. Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği'ne kayıtlı 50 bin üyemiz ile emniyet teşkilatı ile her zaman uyum içerisinde 7/24 istişare ederek ilimizin güvenliği için çalışmaya hazırız” dedi

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yönetimine ziyaretleri için teşekkür eden Emniyet Müdürü Baştuğ ise, “Bundan önce görev yaptığım illerde de esnaf ve sanatkarlar ile uyumlu çalıştım. Aydın’a geldiğimde de aynı sıcak ilgi ve alakayı gördüm. İnşallah bu ilişkilerimizi burada da devam ettireceğiz” diye konuştu. (HAKAN AKIN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler