Takip Et

SON DAKİKA

Hastaya kepçeyle ulaştılar

30 Kasım 2015, Pazartesi 14:46

     


Söke’de sağanak yağışla evinin önü sularla dolu olan Ramazan Boz’a, AYBA sağlık ekipleri ASKİ’ye ait kepçeyle ulaşarak tedavisini yaptı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı AYBA sağlık ekipleri, yağan yağmurlar dolayısıyla ulaşamadıkları hastanın evine, ASKİ’nin kepçesiyle gitti. İki günde bir enjeksiyon uygulanması gereken Ramazan Boz’un tedavisi için sulardan dolayı eve gidemeyen sağlık ekiplerinin imdadına, ASKİ’ye ait kepçe yetişti. Sağlık ekipleri, Boz'un evine kepçeyle ulaştı.

ENGEL TANIMIYORLAR

Hizmet için hiçbir engeli tanımadıklarını söyleyen Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli "Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, özellikle sağlık hizmetlerinin hiç bir konuda aksamaması için bizimle geçtiğimiz günlerde toplantı yaptı. Aşırı yağmurlar Söke Ovası'nda etkili oldu. Rahatsız olan Ramazan Boz’un evine sağlık aracımız sulardan dolayı geçemeyince, ASKİ'nin kepçesini kullanarak ulaştık. Başkan'ın hizmet anlayışının 'önce insan' odaklı olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Sağlık ekiplerimizin yardımcı olduğu tüm vatandaşlarımız, başkanımıza dua ediyor" dedi. (BURHAN CEYHAN)







 
Son Eklenen Haberler