Takip Et

SON DAKİKA

“Çine halkı için yaptım”

30 Kasım 2015, Pazartesi 15:44

     


AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Yücel Eşiyok, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in kendisine ait mülkiyeti geçici garaj olarak kullanmak için istediğinde geri çeviremediğini belirterek, “Çine halkı için yaptım” dedi.

Özel mülkiyetini ücretsiz olarak Çine halkının hizmetine açtığını söyleyen Yücel Eşiyok, “Belediye Başkanımız beni telefonla ile arayıp, Çine Otogarı’nın tadilata gireceğini bildirdi ve benim özel mülkiyetim olan Sanayi Sitesi’nin karşısındaki yeri geçici garaj hizmeti vermesi için talepte bulundu. Ben de bunu Çine halkının kullanacağını düşündüğüm için tereddüt etmeden kabul ettim ve hiçbir ücret almayacağımı söyledim. Eğer bu teklifin altında farklı düşünceler olsaydı, hiçbir Allah’ın kulu bunu bana kabul ettiremezdi” diye konuştu.

Siyasi geçmişinde bu güne kadar Çine’ye hizmet etmek için çalıştığını söyleyen Eşiyok, “Çine milliyetçisi bir siyasetçi olarak buna duyarsız kalamazdım. Benim gayrimenkulümü Çine halkının faydası için kullanacaksa nasıl bu gün verdiysem bundan sonra da seve seve vermeye hazırım. Partimizin genel anlayışı da bu doğrultudadır” dedi. (MURAT ŞENBAKLAVACI)







 
Son Eklenen Haberler